Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Eindhoven, 29 maart 2005

Hoogste punt bereikt op Camping Le Chene Gris

De camping die Vacansoleil verleden jaar heeft aangekocht, wordt deze winter en lente grondig verbouwd. De verbouwingen lopen zeer voorspoedig en de verwachting is dat de camping mei 2005 opgeleverd zal worden.

Camping Le Chene Gris heeft afgelopen week zijn hoogste punt bereikt. Op het gebouw, waarin receptie, supermarkt en restaurant gevestigd zullen worden, is de spreekwoordelijke vlag gehesen. Ook het zwembad bevindt zich in de afwerkingfase en zal binnenkort gevuld gaan worden.

De complete ***camping Le Chêne Gris in Pommeuse ligt op 20 km van Disneyland Resort Parijs en een half uurtje rijden van de Franse hoofdstad.

Europese campingketen
De aankoop van de 5 ha. grote camping past in de groeistrategie van Vacansoleil. Vorig jaar is het startsein gegeven voor het grootschalig aankopen van campings. De bedoeling is dat er in de eerst komende zeven jaar 20/30 campings worden gekocht. Over tien jaar zal de keten bestaan uit eigen campings en franchise campings met als gemeenschappelijke kenmerken kindvriendelijkheid, herkenbaarheid, kwaliteit en veiligheid.

Le Chêne Gris
De verbouwde camping ligt in de groene vallei van de Grand Morin middenin de Brie streek. De boomrijke camping is terrasvormig aangelegd tegen een heuvel en de ruime staanplaatsen worden van elkaar gescheiden door heggen en bomen. Le Chêne Gris beschikt na de verbouwing over diverse faciliteiten zoals een nieuw aangelegd zwembad en een speeltuin.