Landstede


Samenwerking met IB-Groep

De Informatie Beheer Groep (IB-Groep) en Landstede hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. Tot eind 2005 houdt de IB Groep vier voorlichtingsbijeenkomsten in de Landstede Infoshop aan het Grote Kerkplein in de Zwolse binnenstad.

Na een succesvolle eerste bijeenkomst op 3 februari is besloten de samenwerking voort te zetten. Op vier donderdagavonden (24 maart, 16 juni, 22 september en 8 december) wordt van 19.00 tot 21.00 uur voorlichting gegeven over bijvoorbeeld studiefinanciering en mogelijkheden voor tegemoetkoming in studiekosten. Na afloop kunnen individuele vragen worden gesteld aan de medewerkers van de IB Groep.

Het voorlichtingsteam van Landstede is uiteraard aanwezig om eventuele vragen over de opleiding en cursussen van Landstede te beantwoorden. Met deze werkwijze kunnen inwoners van de regio Zwolle op een gemakkelijke manier geïnformeerd worden over allerlei onderwerpen rond het volgen van een opleiding.

De afspraken tussen de IB Groep en Landstede zijn donderdag 24 maart ondertekend door dhr. G. van t Holt (IB-Groep) en Sabine Hagemeijer-Kleijn (Landstede). Beide organisaties zijn ook aanwezig op de Studiebeurs, die op 2 en 3 november 2005 in de Zwolse IJsselhallen wordt gehouden.