TELE2

Telefoonaanbieder Tele2 breidt aanbod uit met ADSL


- persbericht -

Telefoonaanbieder Tele2 breidt aanbod uit met ADSL Tele2 ADSL brings you 'small bills'

Amsterdam, 29 maart 2005 - Tele2, bekend van haar lage telefoontarieven, introduceert vandaag ADSL voor goedkoop internet. Tele2 biedt haar klanten een scherp geprijsde ADSL-aansluiting. Klanten van Tele2 hebben nu zowel een lage mobiele- en vaste telefoonrekening als een lage internetrekening.

Voor een vast bedrag per maand zijn klanten verzekerd van Tele2 ADSL zonder datalimiet. Bovendien wordt ADSL geleverd met het gratis DoeHetZelf Installatiepakket (ter waarde van Euro 74,--) en een gratis ethernetmodem (ter waarde van Euro 72,--) Tele2 maakt gebruik van het KPN-netwerk. Hierdoor heeft de Tele2-klant garantie op een goede ADSL-verbinding.

'Wij bieden onze klanten goedkoop, makkelijk en snel ADSL. De consument geeft aan dat Internet nu nog erg duur is. Tele2 wil haar klanten voordeel bieden op een breed aanbod van telecommunicatieproducten. Daarbij horen ook voordelige ADSL-aansluitingen' aldus Per Borgklint, CEO van Tele2 in Nederland.

De consument heeft de keuze uit drie verschillende Tele2 ADSL abonnementen: ADSL Basis (512/256) voor Euro 19,95 per maand, ADSL Plus (1024/352) voor Euro 24,95 per maand en ADSL Super (2048/416) voor Euro 29,95 per maand. Alle abonnementen zijn inclusief gratis webmail, vijf emailadressen en ruimte voor een eigen homepage (10 mb).

Over Tele2:
Tele2 is Europa's grootste alternatieve telecomaanbieder. Met onze unieke aanpak leveren we dagelijks goedkope en eenvoudige telecommunicatie voor heel Europa. Wij hebben bijna 28 miljoen klanten in 24 landen. Tele2 biedt producten en diensten in vaste en mobiele telefonie, internet, data netwerken, kabel TV en content. Onze grootste concurrenten zijn de voormalige telecommonopolisten. Wij streven ernaar om altijd de laagste prijzen van de markt aan te bieden. De Tele2 groep had in 2004 een operationele omzet van 43 miljard SEK met een EBITDA van 6,6 miljard SEK.

Tele2 Nederland heeft een marktaandeel van ruim 25% in de vaste telefonie en een sterk groeiende positie in de mobiele markt. Sinds haar start eind 1997 is Tele2 uitgegroeid tot de grootste alternatieve telecomaanbieder in Nederland. Zie ook www.tele2.nl