AutoRai

Topkwaliteit gegarandeerd met Suzuki Select Occasions

(29-3-2005)
Een Suzuki Select Occasion is van gegarandeerde topkwaliteit. De koper krijgt een grondig controleerde auto met minimaal twaalf maanden algehele garantie op onderdelen en arbeidsloon. Hij heeft zelfs de mogelijkheid om binnen veertien dagen na aankoop de auto om te ruilen. Suzuki Select Occasion is een nieuwe landelijk ingevoerde formule voor de verkoop van de beste gebruikte Suzukiâs. De geselecteerde autoâs zijn duidelijk herkenbaar aan een opvallend label. Elke auto ondergaat een uitgebreide inspectie. Een Suzuki Select Occasion is schoon, schadevrij en verkeert in topvorm. Niets wordt aan het toeval overgelaten. De koper heeft de zekerheid dat hij nog vele jaren zorgeloos kan rijden met de gebruikte Suzuki.

Zonder kilometerbeperking
De lat ligt zeer hoog. Wat zekerheid betreft is er nauwelijks verschil met het rijden in een nieuwe auto. Suzuki werpt een groot aantal voordelen in de strijd, die in een aantal gevallen zelfs verdergaan dan bij occasionlabels van andere merken. De twaalf maanden garantie is zonder enige kilometerbeperking. Alle reparaties vallen onder de regeling. Eigenlijk valt alleen de slijtage van de banden niet binnen de garantie, maar dat is ook zo bij nieuwe autoâs.

Elke Suzuki Select Occasion wordt met een Nationale AutoPas geleverd; het bewijs dat de kilometerstand correct is en dat er een compleet overzicht bestaat van de onderhoudshistorie. Ook is de APK ten minste nog zes maanden van kracht.

Veertien dagen omruilgarantie
Onder voorwaarden kan de koper binnen veertien dagen de auto omruilen voor een andere Suzuki Select Occasion. Het is een uitstekende service die het kopen van een gebruikte Suzuki nog leuker en aantrekkelijker maakt. De Suzuki-dealer geeft met de omruilgarantie aan dat hij echt zijn handen in het vuur steekt voor de auto.