Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

TILBURG, 29 maart 2005

Inwoners van Tilburg opgepakt voor openstaande vonnissen

TILBURG Agenten van het Tilburgse Veelplegers team (TVT) hebben gistermiddag rond halfvier aan de Kruizemuntweg in Tilburg een 44-jarige man uit deze stad aangehouden omdat hij nog 15 dagen hechtenis tegoed had. De man is ingesloten.

TILBURG Aan het Calandhof hielden agenten van het TVT gistermiddag om kwart over vier een 33-jarige man uit Tilburg aan. Die stond ook nog met 15 dagen hechtenis gesignaleerd. Deze man is ook ingesloten.

TILBURG Aan de Condorstraat in Tilburg hebben agenten van het TVT gistermiddag om vijf uur een 23-jarige Tilburger aangehouden. De man moet nog 356 dagen hechtenis uit gaan zitten. Dit aantal dagen hechtenis had de man opgebouwd met drie vonnissen van respectievelijk 109, 7 en 240 dagen. Hij is ingesloten.

TILBURG Bij de controle van een 24-jarige man uit Tilburg bleek dat deze gesignaleerd stond met twee vonnissen van 84,38 en 52,50 euro. De man heeft de boetes betaal;d en is daarna weer in vrijheid gesteld.

TILBURG Aan de Korvelseweg controleerden agenten een 31-jarige Tilburger. Deze man had ook nog een vonnis van 75 euro open staan. Die heeft hij aan de agenten betaald.

TILBURG Een 18-jarige man uit Tilburg werd vanmiddag om kwart over één aangehouden. Bij controle bleek dat de man nog 32 hechtenis had open staan. Dit aantal dagen hechtenis bouwde de man op in drie keer. Het waren vonnissen van 21, 4 en 7 dagen. Hij is ingesloten.

Motoragent houdt bromfietser aan

Tilburg Een motoragent heeft gistermiddag rond halfvijf aan de Goudenregenstraat in Tilburg een 17-jarige Tilburgse jongen aangehouden. De agent zag de Tilburgse jongen zonder helm een bromfiets besturen. De jongen onttrekt zich aan de controle, maar de motoragent weet hem toch tot stoppen te dwingen. De Tilburgse jongen krijgt meerdere bekeuringen, omdat hij a. geen helm droeg, b. geen bromfietscertificaat bij zich had en c. zich niet kon identificeren. Na verhoor heeft de moeder van de jongen haar zoon op het politiebureau opgehaald.

Politie onderzoekt vechtpartij bij café in de Beukenstraat

TILBURG De politie onderzoekt de vechtpartij bij een café aan de Beukenstraat in Tilburg. Bij deze vechtpartij liep een 37-jarige man, die in dit café werkt, zwaar letsel op aan zijn linkeroog. De man werd onder andere bewerkt met een biljartbal. Het slachtoffer is opgenomen in het St. Elisabethziekenhuis in Tilburg.

Gisteravond rond negen uur kwam het in dit café tot een woordenwisseling tussen het slachtoffer en een 26-jarige Tilburger. Deze laatste kreeg bijval van twee Tilburgers van 25 en 38 jaar oud. Nadat het personeelslid was mishandeld hebben de daders het café verlaten.

Van het slachtoffer heeft de politie een uitgebreide aangifte opgenomen. De politie kent de identiteit van de vechtersbazen en stelt een nader onderzoek in.

Inbrekers gaan met sigaretten aan de haal

TILBURG Vannacht tussen vier uur en kwart over vier is er aan de Korvelseweg in Tilburg ingebroken in een winkel. De inbrekers kwamen binnen door met een trottoirtegel een ruit van de winkel in te gooien. In de winkel zijn Ze met een nog onbekende hoeveelheid sigaretten en shag aan de haal gegaan.

Agenten pakken winkeldief op

TILBURG In een winkel aan de Jan Heijnsstraat in Tilburg is vanmorgen rond de klok van negen uur een 20-jarige man uit Tilburg aangehouden. Hij werd in de winkel betrapt bij de diefstal van frisdrank en koeken ter waarde van iets meer dan drie euro. Na verhoor is de man met een dagvaarding weer in vrijheid gesteld.

Auteur: Carel Bouman