Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom (29/03)

BERGEN OP ZOOM, 29 maart 2005

Rijden zonder rijbewijs
BERGEN OP ZOOM: De politie heeft maandagnacht een 16-jarige inwoner van Bergen op Zoom bekeurd voor het rijden zonder rijbewijs. De jongen werd op de Olympialaan door de politie gecontroleerd. Hij heeft hiervoor een bekeuring gehad.

Aanrijding met letsel
OUDENBOSCH: Dinsdagochtend vond een aanrijding plaats waarbij een 21-jarige inwoner van Oudenbosch lichtgewond raakte aan zijn hoofd. De 21-jarige bestuurder reed met zijn personenauto over het Groene Woud toen hij door nog onbekende oorzaak met zijn personenauto tegen de achterzijde van een geparkeerd staande auto aan reed. Hierdoor raakte hij de macht over het stuur kwijt en sloeg de auto over de kop. Met licht hoofdletsel is de bestuurder overgebracht naar het ziekenhuis.

Inbraak in bedrijf
ROOSENDAAL: Maandagochtend ontdekte de directeur van een bedrijf aan de Bosstraat dat er was ingebroken. De inbraak moet het afgelopen weekeinde hebben plaatsgevonden. De daders hebben een ruit vernield. Twee flatscreens zijn meegenomen.

Diefstal uit autos
ROOSENDAAL: In een tweetal autos is zondagavond en nacht ingebroken. In een personenauto aan de HGD. straat werd een ruit vernield. Het is niet bekend wat er is meegenomen.

In een personenauto aan de Rontgenstraat is zondagnacht ingebroken. Het portierslot is geforceerd waarna een rijbewijs en autopapieren zijn weggenomen.

Auteur: Nicolette Bovenhorst