Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Apeldoorn


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT APELDOORN


29 maart 2005


Apeldoorn - Verkeersongevallen


Op maandag (28-03) vonden er de volgende aanrijdingen plaats.


Een 55-jarige Apeldoorner stond stil bij het verkeerslicht op de kruising Koning Stadhouderlaan en de Prins Willem-Alexanderlaan toen rond 11.40 uur een 18-jarige plaatsgenoot achter op zijn auto botste. Deze bestuurder was bij het afremmen in een slip geraakt op het gladde wegdek. De 51-jarige passagiere van de aangereden auto hield een pijnlijke nek aan de botsing over. Beide auto's raakten beschadigd.


Rond 14.20 uur botste een 19-jarige automobiliste uit Apeldoorn op de auto voor haar, bestuurd door een 27-jarige plaatsgenoot. De aanrijding vond plaats op Kanaal Noord, tussen de Laan vd Mensenrechten en de Molenstraat. Beide voertuigen trokken net op toen de man weer genoodzaakt was af te remmen. De vrouw had dit te laat in de gaten en mede door het gladde wegdek gleed de auto door. Een 24-jarige passagiere van de aangereden auto klaagde over pijn in de nek en ging meteen naar het ziekenhuis voor onderzoek.
Beide voertuigen raakten licht beschadigd.


Verder vonden er door de regenval nog drie lichte aanrijdingen plaats op de Zwolseweg, de afrit A1/ Zutphensestraat en de Laan van Erica. Hierbij raakte niemand gewond.


Apeldoorn - Inbraak sportcomplex

Van zondag op maandag (27/28-03) werd er ingebroken in een sportcomplex aan de
Musschenbroekstraat. De daders vernielden eerst een deur in hekwerk rond het complex
om op het terrein te komen. Bij het restaurant werd de ruit van de toegangsdeur vernield. Ontvreemd werden onder meer een laptop en enkele flessen sterke drank.


EINDE BERICHTEN


Nadere informatie:

Bureau Persvoorlichting

055 - 548 60 58

055 - 548 60 52



---- --