STRENGHOLT MULTIMEDIA


Persbericht 29 maart 2005

Onuitwisbare herinneringen aan Prins Bernhard uit op 3 dvd's

Naarden - In navolging op de dvd 'De prins met de witte anjer' verschijnt deze week de COMPLETE 3-DELIGE BOXSET over PRINS BERNHARD. Dit indrukwekkende levensoverzicht van Prins Bernhard zet naast het beeld van het veelzijdige leven en het afscheid dat Nederland van hem nam, een schitterend tijdsbeeld neer. De authentieke beelden uit de Tweede Wereldoorlog, de maatschappij in de vorige eeuw, de expedities in de natuur van onder andere Indonesië en Afrika en natuurlijk de koninklijke familie zijn mede afkomstig van de privé opnamen van de prins.

Aandacht is er op dit 7 ½ uur durende bewaardocument voor diverse interessante onderwerpen. Tijdens de Tweede Wereldoorlog speelde de prins een grote rol in het verzet, waarmee hij de harten van de Nederlandse bevolking veroverde. Een overzicht van zijn invloed en activiteiten is apart uitgelicht op de dvd 'IN OORLOG EN VREDE'. Een totaaloverzicht van zijn veelzijdige leven zien we terug op de dvd 'DE PRINS MET DE WITTE ANJER', waarop ook de uitvaartdienst en bijzetting in de koninklijke grafkelder in de Nieuwe Kerk te Delft te zien zijn. Tot in de laatste dagen van zijn leven zette de prins zich in voor de bescherming van de natuur en behaalde vele successen. Op de dvd 'LIEFDE VOOR DE NATUUR' zien we de prins in actie.

De drie dvd's uit de boxset zijn rijkelijk gevuld met extra features. Enkele bijzonderheden zijn een nooit eerder vertoond interview met de soldaat van oranje Erik Hazelhoff Roelzema, het laatste defilé van de prins en het document 'Bernhard en de veteranen' welke de bijzondere band tussen beiden schetst. Maar ook de beelden uit de privé-archieven van de familie, de vliegcarrière van de prins en het journaalitem over het openhartige interview dat enkele dagen na zijn dood gepubliceerd werd, maken deel uit van de set. De 3 dvd's worden geleverd in een luxe boxset tezamen met een boekje van 16 pagina's compleet met inhoudsopgave, levensbeschrijving en foto's.

PRODUCTGEGEVENS
Artikelnr : STDVD 245
Speelduur : ca. 456 minuten Consumentenadviesprijs : EURO 29,95

Strengholt MultiMedia is de belangrijkste leverancier van Special Interest DVD's en video's in de Nederlandstalige markt.


---

Noot voor de
redactie:

Voor meer informatie of een afbeelding van de cover, kunt u terecht bij Patricia Pattinama, Strengholt MultiMedia.
Tel: 035-6958425, Fax: 035-6946173 Email:
patricia.pattinama@strengholtmultimedia.nl
www.strengholtdvd.nl - www.strengholtmultimedia.nl

29 mrt 05 16:59