Ingezonden persbericht


Richard Vos sales manager corporate accounts bij ALD Automotive

Hoofddorp, 29 maart 2005. Leasemaatschappij ALD Automotive heeft Richard Vos (38) benoemd tot sales manager corporate accounts. In deze functie is Vos verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van het marktaandeel van ALD Automotive in de grootzakelijke markt.

Richard Vos werkt al tien jaar bij ALD Automotive, waar hij diverse commerciële managementfuncties heeft bekleed. Als sales manager indirect sales heeft Vos onder andere een belangrijke rol gespeeld bij het tot stand brengen van succesvolle samenwerkingsverbanden met diverse auto-importeurs. Eerder werkte hij als leasing consultant, accountteam manager en business development manager.

De functiewisseling stelt ALD Automotive in staat om organisaties met wagenparken vanaf driehonderd voertuigen nog beter te bedienen en om de positie in dit segment verder te versterken.


- Einde persbericht -

ALD Automotive is gespecialiseerd in Operational Leasing en Fleet Management. Met 610.000 voertuigen en 3000 werknemers in 24 landen behoort ALD Automotive tot de topdrie van grootste autoleasemaatschappijen binnen Europa. ALD Automotive is onderdeel van de Franse bankiersgroep Société Générale.

Voor meer persinformatie en/of fotomateriaal:
Lonneke van der Horst, marketing manager
Telefoon: 020 658 70 00