Gemeente Wieringen

Bekendmakingen

Vergaderingen raadscommissies (25 maart 2005)

Op dinsdag 29 maart a.s. vergadert de raadscommissie Algemeen. In deze vergadering komen, naast de reguliere onderwerpen zoals openbare orde en veiligheid en gewestzaken, onder andere aan de orde het raadsprogramma, de Algemene Plaatselijke Verordening, het lidmaatschap van de vereniging NoordWest8 (een bestuurslid van de vereniging zal dit voorstel komen toelichten), het vaststellen van het autorisatieniveau gemeenterekening 2004 en de archiefverordening van de gemeente Wieringen.

Woensdag 30 maart a.s. vergadert de raadscommissie Samenleving. Gesproken wordt over de handhavingsverordening WWB, het project Huisbezoeken 80+, het onderhoud van de gymtoestellen in de gymzaal aan de Elft, de begroting 2005 van Surplus en het bedrijfsplan 2005-2008 Basisbibliotheek. Een vertegenwoordiger van het Regionaal coördinatiepunt vroegtijdige schoolverlaters komt een toelichting geven op de problematiek van de vroegtijdige schoolverlaters.

Op donderdag 31 maart a.s. vergadert de raadscommissie Grondgebiedzaken. Aan de orde komen onder andere het jaarverslag gemeentelijke milieutaken 2004, het milieuprogramma 2005 en het Groenbeheersplan van de gemeente Wieringen.

De vergaderingen beginnen om 19.30 uur in de raadszaal aan de Elft 15 te Hippolytushoef. U mag in maximaal 5 minuten uw mening geven over één van de agendapunten. U kunt dit na opening van de commissievergadering aan de voorzitter laten weten. Het is niet mogelijk het woord te voeren over een besluit van het gemeentebestuur waartegen bezwaar of beroep op de rechten openstaat of heeft opengestaan, over benoemingen, keuzen, voordrachten of aanbevelingen van personen en indien een klacht ex artikel 9.1 van de Algemene wet bestuursrecht kan worden ingediend.

De agenda, voorstellen en conceptbesluiten liggen op het gemeentehuis ter inzage en staan op de gemeentelijke website www.wieringen.nl in het raadsinformatiesysteem.

Drs. J. Wittink, secretaris Drs. T.J. Lont, burgemeester