Gemeente Tilburg

05144OWT

Datum
22 maart 2005

Aanpassen middengeleider Lage Witsiebaan

Werkzaamheden dinsdag 29 maart 2005

Op dinsdag 29 maart 2005 starten de werkzaamheden aan de westelijke middengeleider in de Lage Witsiebaan. Het gaat om de middengeleider ter hoogte van de Beneluxlaan.

Inhoud werkzaamheden

De bestaande middengeleider van bolgestraten betonstraatstenen wordt in zijn geheel vlak gemaakt. Deze aanpassing is nodig voor het busverkeer.

De werkzaamheden worden uitgevoerd omdat vanaf 3 april 2005 de nieuwe T Bussen gaan rijden in Tilburg. Hierdoor gaat ook het lijnennetwerk en de dienstregeling veranderen. Op sommige plaatsen worden hierdoor haltes of verkeerssituaties aangepast, op andere plaatsen worden haltes geplaatst of moeten juist haltes verdwijnen. De komende maanden wordt u van alle veranderingen op de hoogte gehouden. Alle informatie hierover is herkenbaar aan de slogan 'T Bus loopt warm'.

Uitvoeringsplanning
Afhankelijk van het weer, starten de werkzaamheden op dinsdag 29 maart en duren ongeveer één dag.

Tijdelijke verkeersmaatregelen

Tijdens de werkzaamheden is de noordelijke rijbaan van de Lage Witsiebaan, ter hoogte van deze middengeleider, afgesloten voor doorgaand verkeer. Het verkeer komende vanuit zuidelijke of oostelijke richting wordt omgeleid via de Beneluxbaan, Rueckertbaan en Taxandriëbaan. Verkeer komende vanuit de noordelijke richting wordt omgeleid via de Montfortanenlaan en Salesianenstraat.

Meer informatie
Hebt u nog vragen over de werkzaamheden, dan kunt u contact opnemen met Marcel Heijmans van Openbare Werken Tilburg. Hij is op bereikbaar via telefoonnummer 013 540 81 17.


---
Kijk voor meer informatie over het aanpassen van de bushaltes per locatie op http://openbarewerken.tilburg.nl Wilt u meer informatie over T Bus, kijk dan op www.tilburg.nl/stad,cultuur en vrije tijd/openbaar vervoer.


---- --