Gemeente Lopik

Onderwerp: CONTACTDAG/BIJPRAATAVOND LOPIKERKAPEL woensdag 30 maart 2005

Het college van burgemeester en wethouders van Lopik brengt woensdag 30 maart 2005 een bezoek aan de kern Lopikerkapel. Vergezeld van (een afvaardiging van) de besturen van de Klankbordgroep Lopikerkapel en Buurtvereniging dOuwe School zullen s middags de basisschool en een agrarisch bedrijf worden bezocht. Ook zal het gezelschap een korte rondwandeling in de kern maken. Vanaf 20.00 uur zijn de inwoners van Lopikerkapel welkom bij de bijpraatavond in Buurthuis dOuwe School. Om circa 20.30 uur wordt het afsprakenkader tussen de Klankbordgroep Lopikerkapel en de gemeente Lopik ondertekend.

Ondertekening afsprakenkader
Het afsprakenkader is ontwikkeld in samenwerking met de bewoners van Lopikerkapel, de partners (politie en welzijnsstichting SSL) en de gemeentelijke organisatie, binnen de kaders die de gemeenteraad daarvoor heeft gesteld. Over onderwerpen als wederzijdse informatie, inspraak, advisering, initiatieven, behandeltermijnen en ondersteuning zijn afspraken gemaakt. Beide partijen (bewonersgroep en gemeente) gaan hiermee een inspanningsverplichting aan.
In december 2004 heeft de gemeente Lopik al afsprakenkaders ondertekend met het Klankbord Benschop en het Platform Lopik-dorp.

Lopik, 23 maart 2005