Fujifilm



Introductie 1GB xD-Picture card 1 GB xD-Picture Card geintroduceerd

Voor de fanatieke fotografen kondigt Fujifilm de nieuwe 1 Gigabyte xD-Picture Card type M aan. Deze nieuwe xD-Picture Card gebruikt Multi Level Cell (MLC) architectuur; een nieuwe hoge densiteit geheugen technologie. De 1GB xD-Picture Card type M, is speciaal ontwikkelt om optimaal met de nieuwe generatie camera eigenschappen om te kunnen gaan. Deze nieuwe Fujifilm 1GB xD-Picture Card type M is automatisch te gebruiken in alle nieuwe FinePix cameras die Fujifim in 2005 introduceert.

Met 1GB kan de Fujifilm xD-Picture card meer dan 1300, 600 en 400 fotos in respectievelijk 3, 6 en 12 megapixels resolutie opslaan

Voor overige Fujifilm cameras en andere digitale producten zijn soms firmware updates noodzakelijk om de 1GB xD-Picture card optimaal te laten functioneren.

Op de Fujifilm website onder helpdesk/compatibiliteit treft de Fujifilm gebruiker een up to date overzicht met de compatibiliteit van de diverse opslagmedia.

Fujifilm xD-Picture Cards zijn nu beschikbaar in opslagcapaciteiten van 64MB tot en met 1GB. De maximale opslagcapaciteit kan theoretisch 8GB bedragen en hogere opslagcapaciteiten zullen in de nabije toekomst beschikbaar komen.