Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

AEGON Group Staff kiest Mediasurface voor beheer corporate internet en intranet sites

Hilversum, 30 maart 2005,- Mediasurface, leverancier van content management software maakt bekend dat AEGON Group Staff gekozen heeft voor de oplossing van Mediasurface om het intranet en de corporate website http://www.aegon.com/ te beheren.

Mediasurface werd ondermeer gekozen vanwege de zeer gebruikersvriendelijke Morello toepassing die onderdeel uitmaakt van de Mediasurface v5 productlijn. Morello stelt elke niet-technische gebruiker in staat om op zeer eenvoudige wijze informatie te beheren en te publiceren op meerdere sites. Morello biedt dusdanig gebruiksgemak dat medewerkers van AEGON er vrijwel direct mee aan de slag kunnen. Hierdoor kunnen trainingskosten tot een minimum beperkt blijven en is AEGON verzekerd van een snelle acceptatie door eindgebruikers.

Morello biedt de mogelijkheid om informatie éénmaal in voeren en deze vervolgens te publiceren op zowel het internet als het intranet. Hierdoor wordt dubbel werk voorkomen en is de gepubliceerde informatie altijd consistent. De oplossing wordt geïmplementeerd met de Mediasurface Rapid Deployment methodologie, waardoor de sites op tijd en binnen budget kunnen worden opgeleverd.

Over AEGON
AEGON N.V. is een van 's werelds toonaangevende beursgenoteerde verzekerings­bedrijven, gemeten naar beurswaarde en balanstotaal. De kernactiviteiten van AEGON bestaan uit levensverzekeringen, pensioenen en spaar- en beleggingsproducten. De groep is verder actief op het gebied van ongevallenverzekeringen, aanvullende ziektekostenverzekeringen, overige schadeverzekeringen en heeft beperkte bankactiviteiten.

De drie grootste markten van AEGON zijn de Verenigde Staten, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. De groep is tevens actief in een aantal andere landen, waaronder Canada, Hongarije, Slowakije, Spanje en Taiwan. AEGON heeft ook activiteiten in China.

Over Mediasurface
Mediasurface (MSR) is internationaal leverancier van Enterprise Content Management software en biedt een innovatief product met zeer lage beheerkosten. Mediasurface richt zich op de combinatie van betrouwbare en schaalbare content management software met een uiterst gebruiksvriendelijke voorkant voor alle typen eindgebruikers. Daardoor wordt de Mediasurface software bij talloze klanten naar volle tevredenheid ingezet voor zeer uiteenlopende intranet-, extranet- en internettoepassingen.

Mediasurface heeft haar hoofdkantoor in Engeland en is actief in Europa en de Verenigde Staten. In Nederland heeft Mediasurface een kantoor in Hilversum. Klanten van Mediasurface in de Benelux zijn onder andere AAInterfinance, AEGON, AntoniusMesosGroep, Claritas/Acxiom, Consumentenbond, Eneco, Erasmus MC, Gasunie, GTI, Holland Casino, Inspectie van het Onderwijs, Inspectie voor de Gezondheidszorg, LUMC, NATO, Plan International, SSA Global, Studio 100,Toerisme Vlaanderen, Triodos Bank, UMCG, VGZ-IZA en Wereldomroep. Mediasurface is beursgenoteerd op AIM markt van de London Stock Exchange, symbool MSR. Meer informatie is te vinden op http://www.mediasurface.nl/

Neem voor meer informatie contact op met:
Mediasurface B.V.
Arjen van den Akker
Tel. 035 6257890
GSM 0651 604191
arjen.van.den.akker@mediasurface.com

Potters PR
Monique Potters
Tel. 0345 501595
GSM 0628 889632
monique@potterspr.nl