Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

t for telecom meer zicht op winkels met AccountView en VISIPOS

Gecombineerde oplossing stroomlijnt verkoopproces en logistiek/administratieve afhandeling

Amsterdam, 30 maart 2005 Telecom-retailer t for telecom leidt het verkoopproces en de logistiek/administratieve afhandeling daarvan in goede banen met een gecombineerde oplossing van AccountView en de speciaal op de detailhandel gerichte software van VISIPOS. Met het systeem heeft t for telecom op ieder moment volledig inzicht in de activiteiten van de winkels. De oplossing werd geïmplementeerd door Consolit, AccountView Expert Center en partner van VISIPOS.

Met VISIPOS kunnen de medewerkers van de bijna 100 winkels van t for telecom hun verkopen eenvoudig verwerken, inclusief de complexere abonnementsaanbiedingen waarbij een gratis toestel aangeboden wordt. Alle verkoopinformatie gaat rechtstreeks naar AccountView dat naadloos samenwerkt met VISIPOS. Dankzij de goede integratie tussen VISIPOS en AccountView kunnen we vanaf het hoofdkantoor precies zien wat er in een winkel gebeurt. Wordt er bijvoorbeeld een toestel verkocht, dan zien we dat vrijwel meteen in AccountView. En andersom ook. Veranderen wij hier op het hoofdkantoor wat in de prijzen, dan wordt dat direct omgezet naar de winkels , vertelt Stephan Geneugelijk, Financieel Manager bij t for telecom.

De combinatie VISIPOS-AccountView biedt t for telecom bovendien waardevolle en up-to-date managementinformatie. Geneugelijk: We halen veel meer informatie uit onze administratie dan voorheen. We kunnen bijvoorbeeld dagelijks nagaan wat onze omzetten zijn en zo onze winkels adequaat aansturen. Gezien de enorme concurrentie in onze markt is dat heel belangrijk. Maar we kunnen ook heel specifieke informatie opvragen, zoals een overzicht van de voorraden op detailniveau. En we beschikken in no time over grootboekinformatie en resultatenrekeningen.

Ook directe verwerking internetverkoop

t for telecom is onlangs gestart met verkoop via internet. Hierbij vormt AccountView de backoffice en is VISIPOS uitgeschakeld en vervangen door een apart internetprogramma. Dit programma verzorgt de complete afhandeling van de webshop, waarbij alle verkoopinformatie automatisch door AccountView wordt verwerkt.

Over AccountView

Sinds 1987 levert AccountView modulair opgebouwde business software aan meer dan 15.000 klanten in Nederland, Duitsland en Engeland. Deze flexibele en snel te implementeren software automatiseert en integreert meerdere bedrijfsprocessen, waaronder de financiële administratie, handel, logistiek, projecten, uren, relatiebeheer en accountancy - al dan niet met een internetkoppeling. AccountView wordt verkocht en ondersteund door een netwerk van onafhankelijke partners die evenals AccountView de nadruk leggen op langdurige relaties.

Bekende namen in het klantenbestand van AccountView zijn onder andere: CBF, Free Record Shop Online, GIBO Groep, Humanitas, KNMI, Koningszuivel, Koninklijk Theater Carré, Mazars, SER, Toyota Equipments, Vedior Holding en Xenos. Meer informatie over AccountView vindt u op www.accountview.com.