Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

TILBURG, 30 maart 2005

Agenten halen onverzekerde bromfiets uit het verkeer

TILBURG Aan de Stationsstraat in Tilburg hebben agenten gistermiddag rond de klok van halfvijf de niet verzekerde bromfiets van een 18-jaruige man uit Tilburg uit het verkeer genomen. Surveillerende agenten zagen de man gistermiddag over de Stationsstraat rijden. Bij controle bleek zijn voertuig niet verzekerd te zijn.

Politie controleert op overlast bij coffeeshop

TILBURG Aan de Koopvaardijstraat in Tilburg hebben agenten gisteravond drie weggebruikers bekeurd in verband met overlast die zij veroorzaakte bij de daar aanwezige coffeeshop. De bekeuringen vielen in verband met overlast die geparkeerde autos veroorzaakten.

Politie haalt 16-jarige met auto van de weg

TILBURG Aan het Lijnsheike in Tilburg hebben surveillerende agenten gisteravond om tien voor halfzeven een 16-jarige jongen uit Eindhoven, die met de auto van zijn moeder op pad was, van de weg gehaald. De jongen kreeg een proces-verbaal terzake joyriding en het rijden zonder rijbewijs. Zijn bijrijder, een 18-jarige jongen uit Tilburg ging op de bon omdat hij geen legitimatiebewijs bij zich had.

Winkeldievegge opgepakt

TILBURG In een winkel aan de Heuvel in Tilburg is gistermiddag om tien over drie een 47-jarige vrouw uit Tilburg aangehouden, nadat ze door winkelpersoneel betrapt werd bij de diefstal van een paar schoenen ter waarde van bijna 20 euro. Gewaarschuwde agenten hebben de vrouw vervolgens aangehouden en een nader onderzoek ingesteld. Aan het bureau bleek dat de vrouw ook nog kleding ter waarde van 76 euro in een andere winkel in deze straat had gestolen.

Agenten houden man aan na mishandeling

TILBURG Een 18-jarige man uit Tilburg is gisteravond rond kwart over acht aangehouden nadat hij een 33-jarige vrouw uit deze stad mishandelde door haar een karatetrap in de maag te geven. Er was wat onenigheid geweest in verband met overlast. Hierbij werd over en weer gescholden en de aangehouden Tilburger trapte het slachtoffer in de maagstreek. De politie maakt proces-verbaal op.

Tilburger 72 dagen de cel in

TILBURG Een 38-jarige man uit Tilburg is gisteravond om kwart over negen aan de Bredaseweg in deze stad aangehouden. De man had nog een vonnis van 72 dagen open staan. Hij is ingesloten.

Agenten houden autodieven aan

TILBURG Aan het Verdiplein in Tilburg hebben surveillerende agenten gisteravond rond tien voor elf twee mannen aangehouden. De mannen zijn afkomstig uit Tilburg en Budel en respectievelijk 38 en 34 jaar oud. Zij worden verdacht van de diefstal van een auto die werd gestolen vanaf de Boomstraat in Tilburg. In de gestolen auto vond de politie ook nog goederen die mogelijk van diefstal afkomstig zijn. De politie heeft een aangifte opgenomen van de 48-jarige eigenaar van de gestolen auto en stelt een nader onderzoek in.

Tilburger slaat 14-jarige jongen

TILBURG Vanmiddag om tien voor één hebben agenten aan de Besterdring in Tilburg een 28-jarige man uit deze stad aangehouden. Hij wordt verdacht van de mishandeling van een 14-jaruige Tilburgse jongen. Naar aanleiding van een verkeerssituatie werd de Tilburgse man kwaad en deelde enkele klappen uit. Het slachtoffer liep hierbij een gebroken tand op.

Auteur: Carel Bouman