Politie Limburg-Noord

Vijf tips na uitzending De Gouden Tip op 29 en 30 maart
Datum: 30-03-2005
Tijd bericht: 16:48
Plaats: Venlo / Maastricht
De uitzending van het Limburgse opsporingsprogramma De Gouden Tip op L1 televisie op dinsdag 29 en woensdag 30 maart, heeft tot nu toe vijf tips opgeleverd in twee van de vijf behandelde zaken.

Op de zaak waarIn de herkomst werd gevraagd van sieraden die in Cadier en Keer waren gevonden op de vluchtroute van de inzittende van een gestolen auto, kwam één tip binnen. De tipgever meende een sieraad te herkennen van een internetveiling.

De overval op het tankstation in Venray leverde vier tips op. Enkele kijkers konden de politie informatie verschaffen over het merk van de gevonden capuchon, maar in een andere tip werd ook concreet een naam genoemd naar aanleiding van de compositiefoto. De recherche gaat de binnengekomen tips in de komende dagen verder natrekken.

De overval op het tankstation in Gennep, de winkeldiefstal bij Gamma in Panningen en de overval op het postkantoor in Heerlen leverden geen reacties op.

Alle zaken staan met de getoonde foto's op website www.degoudentip.tv. Ook zijn de zaken daar in beeld en geluid te downloaden. Mensen die nog informatie willen doorgeven kunnen dat via telefoonnummer 0900 -- 88 44 (lokaal tarief). De volgende uitzending van De Gouden Tip is op dinsdag 12 april.