Organisatie ter Verbetering van de Binnenvisserij


# #
#
#
#
#

14/03/2005
OVB met âVerstand van Visâ op Visma 2005

Van 30 maart tot en met 3 april presenteert de OVB zich met haar werk op Ahoyâ Rotterdam Visma; hét trefpunt voor de
hengelsport-liefhebbers en geïnteresseerden in de sportvisserij. #

Van 30 maart tot en met 3 april is Ahoyâ Rotterdam voor de 37ste keer het toneel voor de Visma; hét trefpunt voor de
hengelsport-liefhebbers en geïnteresseerden in de sportvisserij, waar alles aan bod komt: zoals de nieuwste hengelsportartikelen, visboten, accessoires, maar ook nieuwe visbestemmingen en vistoerisme.

Zoals gebruikelijk zijn de Vismabezoekers ook dit jaar welkom op het uitgebreide activiteitenplein waar de OVB samen met de toekomstige fusiepartner NVVS en de specialistengroepen vertegenwoordigd is. Binnen het gezamenlijke optreden vestigt de OVB speciaal de aandacht op enkele noemenswaardige themaâs.
De basisschool die op het terrein van educatie over vissen (met gebruik van het Lespakket Zoetwatervissen) presteert, krijgt van de OVB een jaarprijs en het predikaat: de âBeste Vissenschoolâ. Op de stand ook aandacht voor een onderzoek naar grote sterfte bij karpers in Nederland. Verder aandacht voor het hoe en waarom van sportvisserijcontrole. Op de videowall in de stand is gedurende de dag veel beeldmateriaal te zien van de barbeel, de Vis van het Jaar 2005. En natuurlijk nog veel meer over vissen en de visstand en wat de OVB daar voor doet onder het motto: Verstand van Vis.

De beurs is op werkdagen geopend van 11.00 tot 17.00 uur en âs avonds van 19.00 tot 22.30 uur. Op zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

Voor meer informatie over VISMA 2005 kunt u bellen met 010-2933373 of surfen naar www.visma2005.nl .


#

#