Nieuw instrument voor het maken van arbeidscontracten

Groenendaal ontwikkelt tool voor werkgevers

HILVERSUM, 20050330 -- Groenendaal Bedrijfssoftware heeft een nieuwe tool op de markt gebracht voor het zelf samenstellen van een passend arbeidscontract op basis van geboden juridische informatie en adviezen. De software is ontwikkeld in samenwerking met de sectie Arbeidsrecht van het landelijk bekende advocatenkantoor CMS Derks Star Busmann.


Voor wie bedoeld?
Het product voor het maken van een arbeidscontract is niet alleen bedoeld voor ondernemers uit het MKB maar ook voor werkgevers uit andere sectoren. Zij kunnen de software zowel gebruiken voor het aannemen van nieuw personeel als voor het verlengen van tijdelijke arbeidscontracten. Teksten van arbeidscontracten kunnen op naam van de werknemer worden opgeslagen voor hergebruik of raadplegen op een later tijdstip.

De inhoud
De software voorziet in een behoefte aan professionele ondersteuning bij het samenstellen van veertien verschillende soorten arbeidscontracten. Zowel voor tijdelijke als vaste contracten en voor contracten mét CAO en zonder CAO. Tevens is het instrument een bron van nuttige achtergrondinformatie over het huidige arbeidsrecht voor werkgevers. De software is te gebruiken zowel op een losse pc als op een netwerk.

Actualiseren
De software wordt regelmatig geactualiseerd op basis van belangrijke wetswijzigingen op het gebied van het arbeidsrecht. Gebruikers worden hiervan op de hoogte gesteld en kunnen dan zelf beslissen of ze een update willen ontvangen. De gebruiker zit dus nooit vast aan een abonnement. Een update kost ¤ 39,- (ex BTW).

Serie tools
Deze tool is een onderdeel van de serie ondernemerstools die Groenendaal onder de naam Digitale Professionals heeft ontwikkeld en op de markt gebracht. De producten hebben betrekking op marketing en verkoop (schrijven van offertes, verkoopbrieven en belscript), communicatie (persbericht schrijven), financiële zaken (Prognoses en Jaarcijfers) en recht (Arbeidscontracten).

Bestellen
De prijs van deze tool voor arbeidscontracten bedraagt ¤ 89,- (ex BTW). Geïnteresseerden kunnen bestellen via de website www.digi-profs.nl of telefonisch (T) 035 6421052.

EINDE PERSBERICHT
==================================================================