Politie Zeeland


---


O-1762-2005 Inbraken op bouwterrein

Op een bouwterrein aan De Poort in Rilland is tussen dinsdagmiddag 16.30 uur en woensdagmorgen 07.30 uur ingebroken in twee voertuigen en een bouwkeet.
Uit de afgesloten cabines van beide voertuigen, een rupskraan en een tractor, werd gereedschap weggenomen. Uit de bouwkeet verdween o.a. een gasfles. Schadebedrag is onbekend.


O-1763-2005 Lichte schade bij aanrijding in Oosterland

In Oosterland raakten woensdagmiddag rond 15.00 uur twee personenauto's licht beschadigd bij een aanrijding.
Een 76-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland reed over de Molenweg en verleende op het kruispunt met de N59 geen voorrang aan een van linkskomende personenauto, bestuurd door een 41-jarige vrouw uit Zierikzee. Er was alleen materiële schade.


O-1764-2005 Kop/staartbotsing bij oversteekplaats

Op de Piet Heinstraat in Goes botste woensdagmiddag rond 15.15 uur een 53-jarige automobilist uit Dordrecht achter op de auto van een 29-jarige vrouw uit Yerseke.
De 29-jarige automobiliste was bij een voetgangersoversteekplaats gestopt om een 20-jarige Goesenaar, met zijn fiets aan de hand, over te laten steken. De automobilist uit Dordrecht bemerkte dit te laat en botste achter op haar auto waarna de automobiliste tegen de overstekende voetganger reed. Er raakte niemand gewond, wel liepen de fiets en de twee auto's schade op.


O-1765-2005 Auto gestolen in Goes

Op het Jacob Valckeplein in Goes is woensdagmiddag rond 13.50 uur een bedrijfsauto gestolen waarvan de sleutels nog in het contact zaten.
De bestuurder van de bedrijfsauto, een 27-jarige man uit Bergen op Zoom, wist niet goed de weg in Goes en zette daarom even zijn auto aan de kant om op de kaart te kijken. Hij liet de motor draaien, stapte vervolgens uit en wilde de kaart op de motorkap leggen. Bij het uitstappen kreeg hij gelijk een duw in zijn rug waardoor hij op de grond viel. Toen hij weer opkeek zag hij zijn bedrijfsauto wegrijden.
De weggenomen auto is een witte Seat Inca, voorzien van het kenteken VT-LL-49.


O-1766-2005 Auto total loss bij eenzijdig ongeval


Op de kruising Stoofweg/N57 in Noordwelle heeft woensdag rond 18.00 uur een 56-jarige man uit Maassluis zijn auto total loss gereden.

Door het natte wegdek raakte de auto in een slip, reed in de berm tegen een verkeersbord waarna de auto over de kop sloeg. De 56-jarige bestuurder kwam met de schrik vrij, zijn auto is echter total loss.

Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland