Politie Flevoland

Drie VOS leden ontvangen getuigschrift

Ontvangst van het getuigschrift
Dronten 31-03-2005 - Uit handen van burgemeester Aat de Jonge van Dronten en projectleider VOS namens Politie Flevoland Ingrid Steuer hebben donderdag drie leden van het VOS team hun getuigschrift en bloemen gekregen. De overhandiging vond plaats in gebouw de Tweesprong in Dronten.

Het gaat om Tabitha Vijent van team Lelystad en Christiaan Dijkhuizen en Daisy Kieft van het Drontense VOS team. De drie hebben een getuigschrift gekregen, omdat ze uitstromen bij het VOS en ze als toezichthouder zich goed ontwikkeld hebben.

De taken waarvoor de deelnemer verantwoordelijk was, zijn tot tevredenheid uitgevoerd. Verder is de benodigde (maatschappelijke) kennis en vaardigheden eigen gemaakt en heeft de deelnemer aan het VOS-project zich persoonlijk sterk ontwikkeld, zo staat onder meer te lezen in het getuigschrift, dat ondertekend is door korpschef Pier Eringa van Politie Flevoland. Zijn korps, Concern voor Werk, de gemeenten Lelystad en Dronten zijn de deelnemende partijen in het project, dat financieel ondersteund wordt door het ESF.