Productschap Diervoeder

31/03/2005

Bundel Onderzoekmethoden digitaal

Bestemd voor: alle GMP+-gecertificeerde bedrijven en andere belanghebbenden

Op de website van het PDV is een digitale versie van de bundel Onderzoekmethoden gepubliceerd. Dit betekent dat alle GMP erkende bedrijven gratis de voorgeschreven analysemethoden kunnen raadplegen.

De bundel onderzoekmethoden is achter de login onder het menu onderzoekmethoden geplaatst.
GMP erkende bedrijven die nog geen login code hebben, kunnen deze aanvragen via de volgende pagina.

In de bundel onderzoekmethoden diervoeder zijn onderzoekmethoden met betrekking tot toevoegings- en diergeneesmiddelen, ongewenste stoffen en producten, microbiologische kenmerken, weende/ mineralen, bioproteïnen, voederwaardekenmerken vastgelegd.

Bij toekomstige wijzigingen in de bundel onderzoekmethoden zullen wij de hierop geabonneerde bedrijven steeds via een elektronische (Nederlandstalige) nieuwsbrief hiervan op de hoogte stellen. In het menu onderzoekmethoden is daarnaast in het submenu Wijzigingen opgenomen, hierin worden de links naar deze nieuwsbrieven geplaatst.

Heeft u suggesties voor verbetering van de
toegankelijkheid/overzichtelijkheid van de documenten, dan vernemen wij dat graag per e-mail: pdv@hpa.agro.nl.

Overigens blijft de mogelijkheid bestaan om de bundel op papier per post toegezonden te krijgen. Daarvoor kunnen belangstellenden zich bij het PDV aanmelden.
De aanschafprijs voor de gehele bundel bedraagt 300,- en de abonnementsprijs voor volgende jaren 100,- per jaar. Een abonnement op een deel van de bundel is niet mogelijk
Het aanmeldingsformulier vindt u op de website onder Order.