Ingezonden persbericht


ING Bank Krimpen aan den IJssel schenkt basisschool het Mozaïek zes basketbalclinics

ROTTERDAM - De vestiging van de ING Bank in Krimpen aan den IJssel heeft basisschool het Mozaiek zes basketbalclinics aangeboden. De bank is partner van Rotterdam Basketbal en heeft in de overeenkomst opgenomen dat spelers van de eredivisieclub in 2005 mogen worden benut voor basketbalclinics op basisscholen in Rotterdam en de omliggende gemeenten.

De ING Bank in Krimpen aan den IJssel benut de samenwerking met Rotterdam Basketbal als eerste en schonk als vestiging basisschool het Mozaïek zes clinics op 4, 11 en 18 april. De leerlingen van de groepen vijf en zes en zeven en acht krijgen op de drie opeenvolgende maandagen les van Aleksandar Lukic en dienst assistent Sjoerd van Vilsteren. Een vertegenwoordiger van de ING Bank zal de serie op maandag 4 april op de school aan de Una Corda 34 in Krimpen aan den IJssel om 8.30 uur samen met Germieke Schuphof (sportcoördinator van de school) Lukic en Van Vilsteren officieel openen door gezamenlijk een strafworp te schieten.

Deelnemers aan de clinics en alle onderwijzers van het Mozaik ontvangen na afloop van de eerste basketballes kortingskaarten voor de twee laatste competitieduels van Rotterdam Basketbal in het Topsportcentrum Stad Rotterdam Verzekeringen naast de Kuip. Die laatste twee wedstrijden van het seizoen 2004-2005 zijn:

Zaterdag 9 april Rotterdam Basketbal - Tulip/Den Bosch Zaterdag 16 april Rotterdam Basketbal - Omniworld
---

Noot: Nadere informatie kantoor Rotterdam Basketbal: 010-29.19.250

-----------------------

---- --