VODAFONE
http://www.vodafone.nl

PERSINFORMATIE: Tomas Isaksson verlaat Vodafone Nederland

Alexander Schuit interim CEO Vodafone Nederland

Maastricht, 4 April 2005 - Tomas Isaksson, CEO van Vodafone Nederland zal om persoonlijke redenen Vodafone Nederland verlaten en terugkeren naar Amerika om zich bij zijn gezin te vervoegen en zijn carrière buiten Vodafone voort te zetten. Alexander Schuit is per 1 april 2005 benoemd tot interim CEO van Vodafone Nederland.

Tomas Isaksson kwam in april 2004 naar Vodafone Nederland. Sindsdien is het aantal klanten sterk toegenomen en is het bedrijf nummer 1 in de Nederlandse markt geworden in UMTS. Vodafone Nederland was de eerste mobiele operator om met groot succes UMTS producten en diensten voor de Nederlandse markt te introduceren. Daarnaast heeft hij een aanzienlijke bijdrage geleverd aan onze leidende positie als klantgerichte organisatie.

Alexander Schuit werkt al sinds juli 2000 bij Vodafone Nederland als Chief Financial Officer en is lid van de Management Board.

/ / / / / / / / / / / / / / / /

Vodafone Libertel N.V.

Vodafone is een van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijde Vodafone Group, het grootste telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld met proportioneel meer dan 151 miljoen klanten in vijf continenten. De Vodafone Group heeft deelnemingen in het aandelenkapitaal van mobiele operators in 26 landen. Daarnaast heeft zij een samenwerkingsverband met netwerken in 14 landen.