Gemeente Woudenberg


Leiding gezocht voor Scouting Scherpenzeel-Woudenberg

De situatie is nog houdbaar, zegt Joost Zwamborn, groepsbegeleider bij Scouting De Valleigroep in Scherpenzeel. Maar uitbreiding van de leiding in de verschillende speltakken die aan de Breelaan 5 hun opkomsten hebben, is zeer gewenst. Door het grote succes van de Bevergroep, jongens en meisjes van 5 tot 7 jaar, is op de zaterdagochtenden aanvulling in het leidingteam nodig. En door de grootte van de groep kaboutermeisjes van 7 tot 11 jaar en verhuizing van een van het huidige leiding team, kunnen zij er ook iemand in de leiding erbij hebben op de zaterdagochtend op de locatie De Paddenburcht. En bij de padvindsters groep, meiden van 11 tot 15 jaar is ook extra ondersteuning nodig op de zaterdagmiddagen.

Natuurlijk is de aanleiding voor deze behoefte aan nieuwe leiding mooi, zegt Zwamborn. Drie bloeiende groepen met enthousiaste kinderen en leiding die iedere zaterdag zin hebben in een leuke ochtend of middag spelen, samenwerken, knutselen, bouwen, pionieren, ontdekken, lopen en leren in en rond de natuur. Voeg daarbij het fantastische clubhuis de Paddenburcht, op een prachtige locatie aan de Breelaan, dan heb je een goed plaatje van scouting De Vallei.

Het enige dat we vragen zijn enthousiastelingen die ouder zijn dan 18, leuk in de omgang met kinderen. Mensen met een avontuurlijke, creatieve instelling, organisatorisch sterk en niet bang voor een stootje, aldus Joost. Kom op een zaterdagochtend (bevers/kabouters) of zaterdagmiddag (padvinders) eens kijken en praten met de andere leiding in het clubhuis De Paddenburcht aan de Breelaan 5. Of bel Joost Zwamborn 033-4630100 voor meer informatie. We zien je graag binnenkort bij De Valleigroep. Tot dan!
Laatst gewijzigd op 04/04/2005