Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


04 april 2005


Zutphen - Rijbewijs kwijt


Een 42 jarige Zutphense moest zondagavond haar rijbewijs inleveren. De politie kreeg een melding dat de vrouw mogelijk onder invloed reed. De vrouw werd bij haar woning aangehouden. Zij blies op het politiebureau 1,5 prom. Hierop werd het rijbewijs ingevorderd. De politie maakt proces verbaal op.


Zutphen - Mannen verdacht van diefstal


Agenten hebben in de nacht van zondag op maandag twee mannen uit Arnhem aangehouden. Zij worden er van verdacht in Zutphen bij één of meerdere bedrijven goederen gestolen te hebben. De politie werd rond 04.25 uur getipt door een beveiligingsmedewerker die twee verdachte mannen in een vrachtwagen had gezien op de Litauensestraat. Verder had hij ook een gat in een hek bij een bedrijf gezien. Aan de hand van het opgegeven kenteken, konden de mannen enige tijd later worden aangehouden in Doesburg . In de vrachtwagen werd een hoeveelheid oud ijzer, radiatoren en plaatijzer aangetroffen. De Arnhemmers werden overgebracht naar het politiebureau en in verband met het onderzoek ingesloten.


Joppe - Controle Eikenboomlaan


Agenten hebben vrijdagochtend (1/4) 11 bestuurders bekeurd voor het negeren van de geslotenverklaring aan de Eikenboomlaan. Een 28 jarige Zutphenaar werd verder bekeurd omdat hij zijn rijbewijs niet kon tonen.


Eefde - 8 bestuurders te hard


Agenten hebben vrijdagochtend (1/4) 8 bestuurders bekeurd voor te hard rijden. De controle werd gehouden naar aanleiding van klachten uit de buurt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 51 km. Er is hier 30 km toegestaan.


EINDE BERICHTEN


Nadere informatie:

Politievoorlichting

055 - 548 60 52



---- --