Politie Midden- en West Brabant

Persberichten District Breda

BREDA, 4 april 2005

Aanrijding met gewonde Willemstad

WILLEMSTAD- Zondagmiddag om 17.00 uur vond een verkeersongeval plaats op de kruising Noordlangeweg / Oostmiddelweg te Willemstad tussen twee personenautos. Een van de bestuurders, een 42 jarige man uit Roosendaal, had de van rechtskomende auto die werd bestuurd door een 61 jarige inwoner uit Klundert geen voorrang verleend, waarna ze elkaar raakte en waarvan een auto in de sloot terecht is gekomen. De passagier uit de auto van de Roosendaler, afkomstig uit Rotterdam, raakte gewond aan hoofd en nek. Ze werd door de brandweer bevrijd en per ambulance overgebracht naar het Amphiaziekenhuis, lokatie Molengracht te Breda. Ze werd aldaar ter observatie opgenomen.

Aanhouding terzake huiselijk geweld

ZEVENBERGEN- Op maandag 4 april vond er huiselijk geweld plaats in een woning te Zevenbergen. De 42-jarige dochter had haar bejaarde ouders geslagen en geschopt. Uit meldingen bij de politie waren in het verleden al meer problemen geweest tussen de ouders en de dochter. Vandaag liep het geheel uit de hand, dat de dochter is aangehouden en gehoord. De ouders hebben aangifte gedaan en de toegang tot de woning ontzegd. Politie maakt proces-verbaal op en heeft ook de hulpverlening ingeschakeld. De dochter heeft verklaard in psychische problemen te zitten en haart gedrag niet te kunnen verklaren.

Verdachte aangehouden voor vernieling

BREDA- De politie heeft vannacht een 31 jarige Bredanaar aangehouden, die een spiegel van een auto had afgetrapt. De man heeft een relatieprobleem en schopte uit woedde de spiegel van de auto van zijn voormalige vrouw af. De verdachte is door de politie aangehouden. De politie was naar de woning geroepen, omdat de man probeerde in de woning van zijn ex-binnen te dringen. Uit boosheid trapte hij toen de spiegel van de auto af.

Auteur: Henk Snepvangers