Ingezonden persbericht


ViewSonic versterkt Europese klantenondersteuning met centraal callcenter voor West-Europa

Moeskroen, 5 april 2005 - ViewSonic, toonaangevend fabrikant van visuele producten, kondigt de opening van een overkoepelend callcenter aan ter ondersteuning van zijn klanten in West-Europa.

ViewSonic Europa blijft zich voortdurend inzetten voor een betere klantenservice, daarom heeft het beslist zijn klantensupport toe te vertrouwen aan het bedrijf Sento. De contactcentra van Sento in Enschede (Nederland) en Metz (Frankrijk) zullen de oproepen afhandelen van de vijftien West-Europese landen waar ViewSonic actief is.

ViewSonic zal gebruik maken van de Service Intervention-oplossing van Sento, een modulair BPM-platform (Business Process Management), gecombineerd met een callcenter-oplossing via outsourcing. Dankzij deze Sento oplossing heeft ViewSonic een compleet overzicht over de Pan-Europese ondersteuningsactiviteiten. Het biedt een realtime overzicht van alle terugzendingen naar de fabrikant, herstelwerkzaamheden en de logistieke informatie om zo optimaal investeringsrendement in kaart te kunnen brengen en extra klantentevredenheid te bewerkstelligen.

"Door te kiezen voor één van de beste CRM-oplossingen die vandaag op de markt beschikbaar is, versterkt ViewSonic Europa zijn klantgerichte strategie," verklaart Mel Taylor, vice-president en ad interim directeur klantenservice en kwaliteit. "Onze groei op de Europese markt vereist betere operationele processen. De samenwerking met Sento is een cruciale factor bij het verbeteren van de tevredenheid van onze klanten."

De contactcentra van Sento zullen oproepen uit de volgende vijftien landen op zich nemen: België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Ierland, Italië, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Spanje en Zweden. Elk land heeft een eigen telefoonnummer toegekend gekregen. De Nederlandse klanten van ViewSonic kunnen voortaan het volgende nummer bellen: 053 484 9308.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Marie Pinon Laureen Dix
Press Relations Europe Leads United
email: marie.pinon@viewsoniceurope.com email: laureen.dix@leadsunited.com Tel: 0033.1.4147.4905 Tel: 0031.6.2475.0474

Over ViewSonic
ViewSonic Corporation, een van de wereldleiders in het domein van displaytechnologieën, biedt een rijke waaier van oplossingen voor de professionele markten maar ook voor gebruikers van allround applicaties, internet, onderwijs en ontspanning. ViewSonic heeft met zijn producten al meer dan 2.000 awards in de wacht gesleept van onafhankelijke publicaties en organisaties in de hele wereld. ViewSonic is gevestigd in Walnut (Californië, VS). Het in 1987 opgerichte bedrijf is volledig in privé-handen. Meer informatie vindt u op www.viewsoniceurope.com

Verklaringen met betrekking tot de toekomst
Dit persbericht bevat verklaringen met betrekking tot de toekomst, inclusief alle verklaringen die verband houden met de verwachte prestaties van ViewSonic-producten, zakelijke mogelijkheden of financiële prestaties. Deze verklaringen zijn onderworpen aan risico's en onzekerheden, waardoor de reële resultaten materieel kunnen verschillen van de verwachtingen. Dergelijke risico's en onzekerheden zijn, maar blijven niet beperkt tot, de afhankelijkheid van ViewSonic van andere producenten, de noodzaak om zijn verkoopkanalen in stand te houden en uit te breiden, de aanvaarding van de producten van ViewSonic door de markt, de algemene economische trends, inclusief cyclische trends in de sectoren voor pc's en visuele displays, en de impact van de producten en prijzen van concurrenten. Beleggers dienen het Formulier 10 van ViewSonic te lezen, dat bij de Amerikaanse Beurscommissie (Securities and Exchange Commission) werd ingediend, in het bijzonder het hoofdstuk met de titel "Factors that May Affect ViewSonic's Business and Financial Results" (Factoren die de activiteiten en financiële resultaten van ViewSonic kunnen beïnvloeden). Men mag niet zonder meer vertrouwen op deze verklaringen met betrekking tot de toekomst, die uitsluitend gelden op de datum van dit persbericht. Alle verklaringen met betrekking tot de toekomst vallen volledig onder deze omzichtigheidsverklaring en ViewSonic kan niet worden verplicht om verklaringen met betrekking tot de toekomst te herzien of aan te passen aan gebeurtenissen of omstandigheden die zich na de publicatie van dit persbericht zouden voordoen.

---- --