BNN

PERSBERICHT

Hilversum, 25 maart 2005

BNN POPSECRET PRESENTS COLDPLAY

Het is de hoogste tijd voor een nieuwe BNN PopSecret en dit keer pakt BNN groots uit. Op woensdag 6 april geeft de Britse band Coldplay een exclusief optreden op een supergeheime locatie in Nederland. Tijdens het ruim één uur durend optreden zal de band onder andere nummers van het nieuwe album "X&Y" brengen en jij kan daar bij zijn!

Het nieuwe album komt op 6 juni uit bij Parlophone/EMI en wordt voorafgegaan door de single 'Speed Of Sound', die 23 mei verschijnt. Pas na de release van het album volgt de grootste wereldtour die de band ooit heeft gemaakt, met op 7 juli een stop in de Arnhemse Gelredome. De kaarten voor dit concert waren binnen een half uur uitverkocht. Mocht je niet horen tot de gelukkigen die daar een kaartje voor heeft kunnen bemachtigen dan geeft BNN je een tweede kans. En wie weet sta jij dan al op 6 april op een paar meter afstand van je helden!

Kaarten voor dit exclusieve concert zijn te winnen via bnn.nl. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is bewijzen dat je de allerallergrootste Coldplay fan bent vóór maandag 4 april. Dit kan via het speciale Coldplay-forum. Of nog beter: knip, plak, figuurzaag, macramé, klei, of fotografeer, film, zing tapdans knutsel op wat voor andere manier dan ook zo iets verschrikkelijk bizars en gaafs dat BNN zeker weet dat jij en niemand anders zo'n setje kaartjes moet krijgen. Vanaf morgen loopt ook er ook een actie op 3FM om kaartjes te winnen voor dit bijzondere concert. SMS, mail of bel jouw meest originele vraag aan Coldplay aan 3FM en wie weet win je twee kaarten voor PopSecret met Coldplay.

Coldplay bestaat uit zanger Chris Martin, gitarist Jonny Buckland, drummer Will Champion en bassist Guy Berryman. De band uit Londen werd geformeerd in 1998 en tekende een jaar later een contract bij Parlophone. Het debuutalbum "Parachutes" verscheen in 2000 en werd in 2002 opgevolgd door "A Rush of Blood to the Head". Van deze albums werden wereldwijd inmiddels 16 miljoen exemplaren verkocht.