Gemeente Echt-Susteren


Bijeenkomst ondernemers in de agrarische, natuurgerichte en toeristische sector (29-03-2005)

De Midden-Limburgse Plaatselijke Groep Leader+ organiseert een kansrijke bijeenkomst op 6 april 2005 voor ondernemers in de agrarische, natuurgerichte en toeristische sector. Het motto: Een sterke regio? Die maakt u zelf!

Midden-Limburg zou een ijzersterke regio kunnen zijn, maar is dat niet. We zien dat veel kansen om onze omgeving te laten bloeien onbenut zijn. Vreemd. Terwijl er toch veel mogelijkheden en ondersteunende subsidies zijn om goede ideeën in praktijk te brengen. Denk bijvoorbeeld aan de Europese subsidie Leader+.

Om meer ideeën en subsidies los te weken, organiseert de Plaatselijke Groep van Leader+ een bijeenkomst voor ondernemers in Ambt Montfort, Echt/Susteren, Roerdalen en Roermond uit de agrarische, natuurgerichte en toeristische sector.

Deze bijeenkomst vindt plaats op woensdag 6 april vanaf 19.00 uur in Kasteel Daelenbroeck in Herkenbosch, en is gratis toegankelijk.

In het maartnummer van het magazine ZAKENpunt staat het programma (pdf 81 kb) van deze avond beschreven.

Wilt u aanwezig zijn tijdens deze boeiende bijeenkomst? Vul dan het bijgevoegde aanmeldformulier in en stuur dat uiterlijk op 25 maart naar ons terug. Vervolgens ontvangt u van ons een bevestiging.

Deelname is mogelijk voor maximaal 150 personen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Silvia de Rooi, secretaris Leader+ Midden-Limburg, Gemeente Roerdalen, Postbus 6740, 6075 ZG Herkenbosch, telefoon 0475-539474 en e-mail s.derooi@roerdalen.nl.

Te downloaden :
ZAKENpunt Leader.pdf
Uitnodiging_Aanmeldformulier.pdf