MOJO CONCERTS
http://www.mojo.nl

MOJO: concert The Finn Brothers in Vredenburg uitgesteld

PERSBERICHT

MOJO Concerts, Delft, 31 maart 2005

Concert The Finn Brothers in Vredenburg uitgesteld

Naar aanleiding van het overlijden van Crowded House-drummer Peter Hester hebben The Finn Brothers hun tour door Europa gewijzigd. Het concert in Vredenburg op 6 april wordt verplaatst naar 13 april 2005 in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe locatie. Het concert op 10 april in de Oosterpoort in Groningen blijft ongewijzigd.

Peter Hester pleegde afgelopen zondag zelfmoord in zijn woonplaats Melbourne, Australië. De 46-jarige drummer sloot zich in 1983 aan bij de band Split Enz en vormde later samen met de broers Tim en Neil Finn de succesvolle formatie Crowded House. In 1994 gingen de bandleden uit elkaar.

The Finn Brothers zijn na het vernemen van het bericht direct naar Australië teruggekeerd en hebben hun tour door Europa uitgesteld tot na de begrafenis van Hester. Ook een aantal shows in de rest van Europa komt te vervallen of wordt uitgesteld. Neil en Tim Finn vragen begrip hiervoor. Meer informatie is te vinden op de website van de The Finn Brothers: www.finnbros.com.

Reeds gekochte kaarten voor The Finn Brothers in Vredenburg blijven geldig voor de Heineken Music Hall op 13 april. Dit was de eerstvolgende beschikbare datum voor The Finn Brothers. Mocht men verhinderd zijn, dan kunnen de kaarten ingeleverd worden bij de Ticket Service voorverkoopadressen tot 30 april 2005.

De Heineken Music Hall zal voor de gelegenheid worden aangepast naar een kleinere setting. Wel zijn er door de verplaatsing van het concert extra kaarten vrijgekomen. De voorverkoop hiervoor is vandaag gestart. Ook voor het concert in de Oosterpoort is nog een aantal kaarten beschikbaar.

THE FINN BROTHERS
Zondag 10 april 2005
Oosterpoort . Groningen
Entree: EUR 30 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.30 uur

Woensdag 13 april 2005
Heineken Music Hall - Amsterdam
Entree: EUR 35 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.15 uur

Kaartverkoop door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl, en de bekende voorverkoopadressen.

Noot aan de redactie (