Gemeente Cromstrijen


31-03-2005

Gemeente en politie inspecteren:
Schouwrondje in Klaaswaal

Op woensdag 6 april vanaf 13.00 uur trekken gemeente en politie samen een gedeelte van Klaaswaal in om het onderhoud van plantsoenen, trottoirs, lichtmasten en dergelijke te inspecteren. De ambtenaren van de gemeente gaan na hoe het gesteld is met het onderhoud van onder meer het groen en de wegen; de politie bekijkt of de veiligheid in de wijk verbeterd kan worden. Deze gezamenlijke inspectie noemen we het 'Schouwrondje'.
Met het Schouwrondje hopen gemeente en politie snel in te kunnen spelen op klachten die vanuit de wijk komen. Of zelfs problemen op te lossen vóórdat het klachten worden.

Dit keer controleren de inspecteurs de volgende straten in Klaaswaal: Kreupeleweg, Dotterbloemstraat, Sleutelbloemstraat, Hoefbladstraat, Zwanebloempad, Asterstraat, Paardebloemstraat, Klaverbladstraat, Bremstraat, Jaap Kosterstraat, Burg. Korstanjestraat, Dwarsfluit, Harp, Paukenslag, Fagot, Orkest, Cello, Roffel, Fanfare en Harmonie.

Wanneer u zelf een klacht of aandachtspunt heeft dan kunt u dit op een van de volgende manieren doorgeven:

· Stuur een e-mail naar: schouwrondje@cromstrijen.nl;
· Stuur een briefje naar: Gemeente Cromstrijen o.v.v. Schouwrondje, Postbus 7400, 3280 AE in Numansdorp;

· Bel (0186)656100 en vraag naar mevrouw L. Hendriksma. Zij is aanwezig op maandagochtend, woensdagochtend en vrijdagochtend;
· Ga een persoonlijk gesprek aan met de inspecteurs. Tijdens ieder Schouwrondje kunt u de inspecteurs zelf ontmoeten. Op woensdag 6 april zijn zij om 15.00 uur in Sporthal De Bongerd aan de Klaverbladstraat 3 in Klaaswaal.
Nogmaals: het moet wel gaan om praktische zaken zoals een gemiste snoeibeurt, een trottoir dat in uw ogen een opknapbeurt nodig heeft of een verkeersbord dat scheef staat.

Wanneer u in een andere wijk woont, kunt u natuurlijk ook uw klachten en opmerkingen over het openbaar onderhoud bij de gemeente kwijt. Er wordt dan zo snel mogelijk in woord of daad gereageerd.