Provincie Utrecht

Persbericht

Installatie Reizigerspanel Regiotaxi Eemland

5-4-2005
Op woensdag 6 april a.s. is het Reizigerspanel Regiotaxi Eemland geïnstalleerd. Gedeputeerde dr. G. Mik van de provincie Utrecht (voorzitter van de stuurgroep Regiotaxi) en wethouder H. Brink van de gemeente Amersfoort (vice-voorzitter van de stuurgroep) installeerden het panel. Zij deden dit namens de besturen van provincie en de Eemlandse gemeenten; de opdrachtgevers voor de Regiotaxi.

Voor de bewaking van de kwaliteit van de dienstverlening van de Regiotaxi hechten de opdrachtgevers en de vervoerder belang aan de inbreng van reizigers. Het Reizigerspanel heeft die inbreng door een structureel overleg met de vervoerder. Het reizigerspanel bestaat uit vertegenwoordigers van senioren-, gehandicapten- en reizigersorganisaties. Zij hebben een intentieovereenkomst en een reglement ondertekend met de vervoerder, Klomp Groepsvervoer B.V. te Soest. Daarmee is de instelling van het Reizigerspanel een feit.

De ondertekeningsbijeenkomst is gehouden op woensdag 6 april 2005 om 16.00 uur, in de Raadszaal van het stadhuis te Amersfoort (Stadhuisplein 1). Naast vertegenwoordigers van het bestuur en de betrokken ambtelijke organisaties waren ook vertegenwoordigers van de pers daarbij uitgenodigd.

De Regiotaxi Eemland verzorgt vervoer voor de gemeenten Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Nijkerk, Soest en Woudenberg. Het Reizigerspanel is het tweede in de provincie Utrecht.

Laatst gewijzigd op 04/05/2005 03:07:29 PM. Paginabeheer: Ron.van.Dopperen@provincie-utrecht.nl