DaimlerChrysler Nederland

Chrysler Voyager elfvoudig miljonair
De Chrysler Group heeft onlangs de elfmiljoenste Voyager verkocht. Deze mijlpaal komt 21 jaar nadat Chrysler het MPV-segment creëerde. Daarmee ontketende het merk een revolutie op het gebied van persoonlijk vervoer.
Precies 21 jaar geleden introduceerde de Chrysler Group de `Magic Wagon.' Zijn komst betekende een revolutie in een tijdperk dat er slechts keus was uit sedans, hatchbacks, stations, coupé's en 4x4's. De Chrysler Voyager was vanaf de verkoopstart in 1984 gelijk een verkoophit en in 1987 maakte de Chrysler Voyager de oversteek naar Europa.

Wereldwijd succes
Tegenwoordig wordt de Chrysler Voyager in meer dan 70 landen verkocht. Mede daardoor is de Chrysler Group al sinds de introductie van de Voyager wereldwijd marktleider in het MPV-segment. Dit segment was in afgelopen decennium goed voor gemiddeld 1,2 miljoen verkochte voertuigen per jaar (eveneens wereldwijd). Chrysler produceert de Voyager in Amerika, Canada en Oostenrijk.
MPV-innovatie
Chrysler heeft niet alleen de MPV uitgevonden, maar is ook verantwoordelijk voor vijftig wereldprimeurs op het gebied van bijvoorbeeld gebruiksgemak, comfort en techniek. Zo is de meest recente generatie van de Grand Voyager leverbaar met het unieke Stow 'n Go-systeem waarbij de achterste twee zitrijen in een handomdraai in de wagenvloer kunnen worden opgeborgen.
De Chrysler Voyager is leverbaar vanaf EUR 29.830, -

© 1998-2005 DaimlerChrysler. All rights reserved.

Provider, Legal Notices and Terms, Privacy Statement