Lekstroom, 10.20 uur

Utrecht 06-04-2005 - Nieuwsberichten district Lekstroom

Onder invloed

NIEUWEGEIN - Dinsdagavond om 18.10 uur kreeg de politie de melding dat een beschonken automobilist was weggereden van een parkeerplaats aan de Buizerdlaan. Surveillerende agenten zagen de man, een 44-jarige Utrechter, rijden op de Buizerdlaan en hielden hem op de kruising met de Weg naar de Poort staande. Omdat de Utrechter naar alcohol rook, hebben de agenten hem laten blazen. Hij had inderdaad teveel gedronken en werd aangehouden. Op het politiebureau blies hij 1275 ug/l, bijna zes keer zoveel als toegestaan. Zijn rijbewijs is ingevorderd en proces-verbaal is opgemaakt.

Winkeldief

NIEUWEGEIN In een winkel aan de Ravenswade hield winkelpersoneel dinsdagavond een 29-jarige man uit Nieuwegein aan die zij verdachten van diefstal van loodgieteronderdelen. Om 19.40 uur nam de politie de man mee naar het bureau. De man ontkent de diefstal. Proces-verbaal is opgemaakt.

Jonge racers
NIEUWEGEIN Dinsdagmiddag om 16.25 uur kreeg de politie de melding dat twee jongens in de buurt van de Berkstraat op een racebrommer aan het rijden waren. Agenten troffen de jongens, beiden 11 jaar oud en uit Nieuwegein, aan op de brommer. Agenten hebben de ouders van de jongens in kennis gesteld en de brommer meegenomen voor onderzoek. Gezien de jeugdige leeftijd van de jongens, krijgen zij geen bekeuring.