Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Apeldoorn


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT APELDOORN


06 april 2005


APELDOORN - Fietsster gewond door aanrijding


Een 32-jarige Apeldoornse fietsster raakte dinsdagmiddag (5/05) op de Elzenlaan gewond door aanrijding met een 42-jarige automobiliste uit Apeldoorn. De fietsster reed aan de verkeerde kant van de weg en kreeg rond 16.55 uur op de kruising met de Douglaslaan geen voorrang van haar plaatsgenote. De fietsster kwam ten val en liep enkele lichte verwondingen en vermoedelijk een lichte hersenschudding op. Een ambulance vervoerde haar naar het Lukasziekenhuis maar de vrouw mocht na behandeling naar huis.


APELDOORN - Automobilist onder invloed


De politie heeft dinsdagavond (5/05) op de PWA-laan een 28-jarige automobilist uit Harderwijk aangehouden die onder invloed van alcohol reed. De politie controleerde de man rond 21.20 uur en constateerde dat hij te veel alcohol gedronken had. De man blies op het politiebureau een promillage van 1 op. Dit leverde hem een boete en een rijverbod van één uur op.


APELDOORN - Frituurpan geeft brandlucht


Een frituurpan in een woning aan de Muldersdreef was in de nacht van dinsdag op woensdag oorzaak van een flinke brandlucht. Een buurvrouw van de 34-jarige bewoner rook woensdagmorgen vroeg rond 03.30 uur een brandlucht en waarschuwde de brandweer. De buurman bleek in slaap gevallen en had de frituurpan op het gas laten staan.
De brandweer bracht de pan naar buiten en de woning werd gelucht.


APELDOORN - Proces-verbaal voor bromfietser


Leden van de Koninklijke Marechaussee hebben dinsdagmorgen (5/05) op de Laan van Spitsbergen een 16-jarige bromfietser uit Ederveen een proces-verbaal gegeven voor het overschrijden van de maximumsnelheid. De jongen haalde de auto van de Marechaussees rond 08.00 uur in met een snelheid van 90 kilometer per uur. Dit leverde hem een proces-verbaal op.


Einde berichten


Nadere informatie:

Bureau Persvoorlichting

055 - 548 60 58

055 - 548 60 52



---- --