MOJO CONCERTS
http://www.mojo.nl

MOJO: Beide concerten The Finn Brothers toch uitgesteld

Mojo Concerts, Delft, 6 april 2005



Naar aanleiding van de tragische gebeurtenissen van de afgelopen weken worden beide concerten van The Finn Brothers in Nederland uitgesteld tot een nader te bepalen datum. Neil Finn blijkt niet in staat de geplande Europese tour verder te vervolgen. Op doktersadvies last hij met onmiddellijke ingang een rustperiode in.

Eerder deze week werd al bekendgemaakt dat het concert van The Finn Brothers in Vredenburg zou worden uitgesteld in verband met het overlijden van Crowded House-drummer Paul Hester. The Finn Brothers zijn na het vernemen van het bericht direct naar Australië afgereisd. De gebeurtenissen hebben met name Neil Finn echter zo aangrepen dat hij op doktersadvies een rustperiode inlast van minimaal vier weken. Hierdoor zijn alle geplande concerten in Europa voorlopig uitgesteld, inclusief de concerten in Vredenburg, Utrecht en in de Oosterpoort in Groningen.

Reeds gekochte kaarten voor beide concerten van The Finn Brothers blijven geldig voor de nieuwe data. Mocht men op de nieuwe data verhinderd zijn, dan kunnen de kaarten ingeleverd worden bij de Ticket Service voorverkoopadressen. Meer informatie hierover volgt zo spoedig mogelijk.
Voor informatie over beide concerten kunnen kaarthouders regelmatig de Mojo-website checken: www.mojo.nl, of een e-mail sturen naar finnbrothers@mojo.nl voor een automatische update.

Paul Hester pleegde twee weken geleden zelfmoord in zijn woonplaats Melbourne, Australië. De 46-jarige drummer sloot zich in 1983 aan bij de band Split Enz en vormde later samen met de broers Tim en Neil Finn de succesvolle formatie Crowded House. In 1994 gingen de bandleden uit elkaar.

Meer informatie
www.mojo.nl
www.finnbros.com
finnbrothers@mojo.nl