Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Noordwest-Veluwe


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT NOORDWEST-VELUWE


06 april 2005


Hattem - Inbraken auto's


Van maandag op dinsdag (04/05-04) werd er ingebroken in twee auto's. Aan de Keppels-
kamp werd het autoportier geforceerd. Ontvreemd werd een radio/cd-speler van het merk Panasonic. Aan de Spoorstraat werd het autoportier op onbekende wijze geopend. Ontvreemd werd eeen autoradio, merk Kenwood. In die nacht vonden er meerdere auto-
inbraken plaats in de omgeving.


Wezep - 12 jarige gewond bij ongeval


Een 12-jarige fietsster uit Hattem verleende geen voorrang aan een 41-jarige automobiliste uit Wezep. De aanrijding vond plaats op dinsdag (05-04) rond 16.35 uur op de kruising van de Cotoneasterstraat en de Keizersweg. De fietsster werd met een beenwond per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Beide voertuigen raakten licht beschadigd.


Nunspeet - Controle na klachten hardrijders


De politie heeft op dinsdagavond (05-04) nav klachten van buurtbewoners een snel-heidscontrole gehouden met de lasergun op de Hulstweg/Bloemhof. Beide wegen zijn gelegen in Nunspeet-Oost binnen een 30 km/u zone. Bestuurders/bestuursters die te hard reden werden ter plaatse staande gehouden. In totaal werden 9 bestuurders/bestuursters bekeurd in verband met te hard rijden. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 58 km/u, een overschrijding van de maximum snelheid van maar liefst 28 km/u.


Epe - Verkeersongeval

Een 23-jarige automobiliste uit Rijssen verleende bij het keren op de weg geen doorgang aan een 16-jarige bromfietser uit Apeldoorn. Het ongeval gebeurde op dinsdag (05-04) rond 15.45 uur op het Struikstuk thv het Kerkenveld. De bromfietser kwam ten val maar bleef ongedeerd.


Vaassen - Inbraak kledingzaak.

Van maandag op dinsdag (04/05-04) werd er ingebroken in een kledingzaak aan de Dorps-
straat. Men forceerde de toegangsdeur en doorzocht het pand. Ontvreemd werd een hoeveelheid kleding en een klein geldbedrag. Men verliet het pand aan de achterzijde van het pand.


Nunspeet - Schoorsteenbrand


Op dinsdag (05-04) ontstond er rond 20.3o uur een schoorsteenbrand in een boerderij aan de Hullerweg. De bewoners hadden zelf de brand geblust. De brandweer heeft daarna mbv een hoogwerker de schoorsteen gecontroleerd. Omdat er ter plaatse meerdere brandweer-wagens stonden, heeft de politie het verkeer op de kruising Hullerweg - Nassaulaan omgeleid.


EINDE BERICHTEN


Nadere informatie:

Politievoorlichter Bert Top

055 - 548 60 58



---- --