Ingezonden persbericht


Persbericht

ZyLAB opent nieuw bedrijfspand in Noord-Amerika om in te spelen op de explosieve groei

Groter pand voor het huisvesten van zowel de groeiende verkoopteams voor Ondernemingen, Resellers en Overheid als de afdeling Sales Engineering en Support

Amsterdam, 6 april - ZyLAB, gevestigd marktleider op het gebied van document imaging en full-text retrieval software, heeft een nieuw pand in Noord-Amerika betrokken in Vienna, Virginia. De verhuizing was nodig vanwege de enorme groei op basis van de goede prestaties van ZyLAB op de Amerikaanse markt sinds het begin van de activiteiten vanuit de omgeving van Washington D.C. in 2003.

De afgelopen twee jaar is ZyLAB in Noord-Amerika met bijna 1.000 procent gegroeid. Om optimale ondersteuning te kunnen blijven garanderen, zorgt ZyLAB voor een hoogstaande organisatie voor verkoop, ontwikkeling en klantondersteuning. Deze organisatie wordt nu gehuisvest in een drie maal zo grote ruimte als voorheen, waardoor kan worden ingespeeld op verdere groei. Naast huisvesting voor alle belangrijke bedrijfsonderdelen biedt de nieuwe locatie een 'customer briefing center', waar klanten met de content management- en compliance-experts van ZyLAB kunnen overleggen en de nieuwste oplossingen van ZyLAB kunnen bekijken.

"Het is spannend om te zien hoe een relatief kleine technologieonderneming als ZyLAB in slechts twee jaar in deze omgeving zoveel succes kan boeken", aldus Gerard L. Gordon, president en CEO van de Fairfax County Economic Development Authority. "Fairfax County biedt ruimte aan duizenden ondernemingen en overheidsinstellingen die hun papieren bestanden, elektronische documenten en e-mail moeten beheren. Met de uitbreiding in deze regio geeft ZyLAB aan dat Fairfax County een strategische locatie is en dat werpt zijn vruchten af."

ZyLAB zal zich in 2005 in Noord-Amerika met name richten op het verkopen van de voordelige oplossingen voor kleinere en middelgrote ondernemingen die beursgenoteerd zijn en moeten voldoen aan de vele compliance-eisen. De onderneming is eveneens van plan het resellernetwerk uit te breiden. Daarnaast zal ZyLAB proberen de succesvolle verkoop aan de federale overheid verder uit te bouwen.

"Door de vestiging van ons Noord-Amerikaanse hoofdkantoor in Fairfax County bereiken we duizenden lokale organisaties die content management- en compliance-oplossingen nodig hebben", aldus Dr. ir. Jan C. Scholtes, algemeen directeur van ZyLAB. "We ontwikkelen en verkopen software voor het digitaal archiveren, doorzoeken, vinden, organiseren, beheren en delen van papieren en elektronische bestanden inclusief e-mail en -bijlagen. Door deze nieuwe vestiging in Vienna beschikken we over voldoende ruimte voor verdere groei en interactie met onze klanten."

Over ZyLAB
ZyLAB Benelux BV is een 100% dochteronderneming van het snel groeiende en winstgevende ZyLAB concern. Twintig jaar geleden ontwikkelde ZyLAB het product ZyINDEX, dat al snel de meest gebruikte oplossing werd voor het doorzoeken van grote hoeveelheden elektronische files in PC-omgevingen. In 1991 kwam ZyLAB's belangrijkste product ZyIMAGE op de markt, de beste zoekmachine voor grote collecties gedigitaliseerde papieren en elektronische bestanden. De evolutie van ZyLAB gaat door met ZyIMAGE 5.0, dat een volledig open-source XML framework bevat en geschikt is voor papier, elektronische bestanden, e-mail en bijna alle vormen van multimedia. ZyIMAGE 5.0 vormt de kern van ZyLAB's complete oplossingen voor het archiveren, doorzoeken, vinden, ordenen, delen en reproduceren van documenten, die onder andere worden toegepast bij juridische-, financiële- en overheidsinstellingen. ZyLAB heeft wereldwijd installaties op meer dan 7.000 locaties met ruim 300.000 gebruikers. Vanuit haar kantoren in de Verenigde Staten, Europa en Azië kan ZyLAB haar klanten ter plekke een snelle dienstverlening bieden. Meer informatie kan worden gevonden op: www.zylab.com


---

Voor redactionele informatie: (ref: PB0405)
Influx PR, Marald Brons, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Telefoon: 055-3663034, fax: 055-3602661, e-mail: marald@influx-pr.com , website: www.influx-pr.com