SBS PRODUCTIONS



Shownieuws vanavond in het teken van prins Rainier

Woensdag - 6 april 2005 -

Prins praatte openhartig over zijn roerige leven in exclusief interview Shownieuws vanavond in het teken van Rainier

Het SBS 6-programma Shownieuws zendt vanavond om 19.30 uur een bijzonder interview uit met de vanmorgen overleden prins Rainier. Het programma heeft exclusief de hand weten te leggen op een van de weinige interviews die de prins in zijn leven heeft gegeven. Op openhartige en ontroerende wijze praat Rainier over zijn verongelukte vrouw Grace Kelly en het grote verdriet dat haar dood veroorzaakte.

Op 52-jarige leeftijd kreeg de populaire Grace Kelly een beroerte achter het stuur. Een dag later overleed ze in het ziekenhuis tot enorm verdriet van velen. Niet alleen in Monaco, maar ook daarbuiten was de prinses zeer geliefd. Openhartig vertelt prins Rainier de dood van zijn vrouw en het verdriet dat hij samen met zijn kinderen verwerkte. Maar ook zijn geliefde hobby en passie zeilen blijft niet onbesproken.

De uitzending staat vanavond voor een groot deel in het teken van de overleden prins. Royaltydeskundige en hoofdredacteur van weekblad Privé Evert Santegoeds is te gast in de studio. Samen met presentator Gerard Joling blikt hij terug op het leven van de markante prins Rainier.

Het bijzondere interview met prins Rainier is vanavond om 19.30 uur te zien in het programma Shownieuws op SBS 6.