Ingezonden persbericht


Persbericht: Entopic geselecteerd voor herinrichting en online copywriting KPN.com

Amsterdam, 6 april 2005

KPN heeft Entopic geselecteerd voor de herinrichting en online copywriting van KPN.com In dit project werkt Entopic aan het optimaliseren van de toegankelijkheid van KPN.com om het rendement van de online verkoop te verhogen. Hiervoor herschrijft Entopic alle teksten volgens een salesgericht redactioneel concept. Ook wordt de indeling en structuur van de website herzien.

Christel Dijkman, site manager van KPN.com: "KPN.com is in Nederland de belangrijkste en meest bezochte website voor telecommunicatiediensten. Om het aanbod op onze portal toegankelijk te houden en de conversie te verhogen, hebben we de hulp van Entopic ingeroepen. Zij ondersteunen ons bij het optimaliseren van de website en herschrijven de teksten. Met Entopic hebben wij gekozen voor een professionele partner met expertise op het gebied van zowel online marketing als copy writing."

Theo Hylkema, directeur Entopic: "We zijn zeer te spreken over onze samenwerking met KPN. In dit project hebben we alle ruimte gekregen om samen met KPN de vernieuwing van KPN.com te realiseren."

Over Koninklijke KPN N.V.
KPN is een telecommunicatiebedrijf met een breed spectrum aan kwalitatief hoogwaardige en innovatieve telecommunicatiediensten voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. De kernactiviteiten van KPN zijn vaste netdiensten in Nederland, mobiele communicatie in Nederland, Duitsland (E-Plus) en België (BASE), en IP-/data diensten.

Aan het einde van het derde kwartaal 2004 had KPN 7,6 miljoen vaste telefonieklanten, 1,6 miljoen Internetklanten en 16,5 miljoen mobiele klanten.

Over Entopic
Entopic is een bureau voor online copywriting, internet marketing en content management. Afnemers van de diensten van Entopic zijn onder meer: Agis, Arcadis, Connexxion, COLO, DaimlerChrysler, ECABO, ICTU, KPN, Ministerie VWS, Nederlands-normalisatie Instituut, Nederlandse Wijnbeurs, Philips, Rijksvoorlichtingsdienst

Entopic B.V.
De Lairessestraat 108
1071 PK Amsterdam
T 020 305 9149
F 020 470 5218
info@entopic.com
www.entopic.com

--