Gemeente Zwolle

Ledenvergadering CSV '28 kiest voor Stadshagen

De ledenvergadering van CSV '28 heeft op 4 april 2005 groen licht gegeven voor de verhuizing van CSV '28 van sportpark het Hoge Laar naar het nieuwe sportcomplex in Stadshagen.

Zowel het bestuur van CSV '28 als de gemeente Zwolle zijn blij met dit besluit. Het nieuwe sportpark in Stadshagen biedt CSV '28 mogelijkheden te over om in de toekomst te groeien en biedt ? uiteraard ? ook goede trainings- en wedstrijdfaciliteiten voor alle teams van de club. De gemeente Zwolle is bij monde van wethouder Jaap Hagedoorn ook verheugd met dit bericht. "Ik ben hier zeer content mee. CSV '28 is een grote vereniging en wordt een belangrijke bespeler van de nieuwe sportvelden in Stadshagen. De vereniging kan in de toekomst veel gaan betekenen voor de sport in Stadshagen."
Voorzitter van CSV'28, Chris Smit, geeft aan dat de vereniging er aan toe is om naar Stadshagen te gaan. "Het is een nieuwe wijk met veel kansen."

De komende tijd vindt nog overleg plaats tussen het bestuur van CSV '28 en de gemeente over de verhuizing en de voorwaarden waaronder deze plaatsvindt.


---