Ingezonden persbericht


Persbericht

MegaSellers Business Groep introduceert verzekeringsplan

Vianen, 6 april 2005 - De MegaSellers Business Groep lanceert het MegaSafePlan, een driejarige garantietermijn inclusief een uitgebreide verzekering voor alle bij de IT-dienstverlener aangeschafte pc's en notebooks. Ook randapparatuur kan worden meeverzekerd.

Het verzekeringsplan voorziet in een drie jaar lange dekking voor alle schade en storingen aan notebooks en pc's. De verzekering gaat buiten alle andere verzekeringen om en biedt (wereldwijde) dekking tegen van buiten komend onheil als vallen, stoten, netspanningfluctuaties van welke aard dan ook, brand, explosie, wateroverlast en vochtschade. Ook diefstal is onder bepaalde voorwaarden meeverzekerd.

MegaSellers Business Groep garandeert daarnaast ook nadrukkelijk de continuïteit van de bedrijfsprocessen, een zekerheid die bij andere verzekeringsvormen nog wel eens ontbreekt. Het plan voorziet in nieuwwaardedekking, zonder afschrijving, en met onsite reparatie van pc's, dan wel vervanging. Bij een gedekte schade hoeft de vervanging dus niet te worden voorgeschoten, omdat de reparatie, of de nieuwe levering, door de MegaSellers Business Groep zelf wordt uitgevoerd.

Het MegaSafePlan is van toepassing op alle door de Groep geleverde systemen en merken. Naast het eigen merk ShiTec betreft dat de andere A-merken Hewlett-Packard, IBM, Toshiba en Acer. Bertus Schipper, Service Manager bij MegaSellers Business Groep, spreekt de verwachting uit dat het MegaSafePlan in een grote behoefte voorziet. "Vooral de ongestoorde bedrijfsvoortzetting die wij garanderen slaat aan," constateert Bertus Schipper.

Dekking tegen technische gebreken

Mochten er na verloop van tijd technische gebreken aan het licht komen die met de hardware te maken hebben, dan biedt deze verzekering eveneens garantie.

Dekking tegen van buiten komende beschadigingen

Vooral notebooks zijn gevoelig voor schade door vallen, stoten, water en vocht. Ook onvoorziene gebeurtenissen zoals blikseminslag, kortsluiting, brand en ontploffing kunnen schade toebrengen aan een notebook of pc.

Dekking tegen diefstal na braak

Diefstal vanuit huis en de werkplek is meeverzekerd, diefstal vanuit een openbare ruimte, scholen en vervoersmiddelen niet. Beroving is gedeeltelijk gedekt.

Snelle en vakkundige reparatie

Wanneer er sprake is van schade of een technisch defect kan het probleem op twee manieren worden opgelost. De MegaSellers Business Groep kan ter plaatse een reparatie uitvoeren, maar het beschadigde product kan ook worden toegestuurd, waarna het wordt gerepareerd, dan wel vervangen en teruggestuurd.

Beperkt eigen risico

Notebooks zijn vanwege de diefstalgevoeligheid heel moeilijk te verzekeren. In veel grote steden is dat zelfs onmogelijk. Bij een verzekering via het MegaSafePlan geldt slechts een beperkt eigen risico. Bij van buiten komende onheil bedraagt het eigen risico ¤ 50,- voor desktopapparatuur en ¤ 110,- voor notebookapparatuur. (Bij garantieschade is geen eigen risico van toepassing).

De premie is afhankelijk van de waarde van de apparatuur. De bedragen voor een periode van drie jaar zijn vanaf ¤ 89,- een pcen ¤ 139,- voor een notebook.

Zie voor meer informatie over het MegaSafePlan: www.megasellers.nl/megasafeplan.

Over de MegaSellers Business Groep

De MegaSellers Business Groep is met 4500 klanten en circa 70 medewerkers een van de grootste leveranciers in de markt van organisaties met 10 tot 500 geautomatiseerde werkplekken. Het succes is te danken aan de uitgekiende logistieke afhandeling van de bestellingen, de technische kennis en de persoonlijke benadering van klanten. De onderneming boekte in 2003 een winstgevende omzet van ¤ 36 miljoen. Agressieve groeiambities moeten leiden tot een jaarlijkse groei van tweecijferige procenten tot een omzet van ¤ 55 miljoen in boekjaar 2007 en een penetratiegraad van minstens 5 procent in het bediende marktsegment. Zie ook: www.megasellers.nl