2e persbericht van woensdag 6 april 2005

Eindhoven 06-04-2005 - Berichten uit de regio

Helmond: Vrouw lastig gevallen

Woensdagmorgen rond 6.30 uur is op het Piet van Bokhovenpad een 31-jarige Helmondse aangerand door een nog onbekende man. De vrouw liet ter hoogte van het gemaaltje haar hond uit. Daar werd ze beetgepakt door een man die haar overal betastte. De vrouw verzette zich hevig en ze kwam met de aanvaller ten val. De dader sloeg daarna op de vlucht.

Het signalement van de dader: een man van rond de 30 jaar oud. Hij heeft een getinte huidskleur. Hij is ongeveer 1.65 meter groot en heeft een gezet postuur. De man had kort zwart golvend haar. Hij droeg een donkblauw spijkerjack, een zwarte broek en roodwitte Puma schoenen. De man had een blauwe scooter van het merk Peugeot bij zich.

Helmond: Inbraak in woning

Tussen woensdagochtend 05.45 en 12.00 uur is ingebroken in een woning aan de Polbeemden. Een slot in de achterdeur werd geforceerd. Er werden autosleutels, een paspoort, een identiteitskaart en 2 gsms meegenomen.

Veldhoven: Hennepkwekerij ontmanteld

Woensdagmiddag rond 14.45 uur heeft de politie in een woning aan de Buikwei een hennepkwekerij ontmanteld. De 36-jarige bewoonster had op zolder ongeveer 200 hennepplanten ondergebracht. De elektriciteit werd illegaal afgetapt. De planten worden vernietigd en de gebruikte materialen voor de kwekerij worden in beslag genomen. Tegen de bewoonster wordt proces-verbaal opgemaakt.

Best: Snorfiets uit garage gestolen

In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in een garage van een woning aan de Koningin Julianaweg in Best. Het slot van de deur werd opengebroken en de dief nam een gele Peugeot snorfiets mee. De snorfiets valt op want het voertuig is versierd door middel van airbrush met twee eenden en twee ganzen.