Ingezonden persbericht


06/04/05 PERSBERICHT K3

K3 schittert in het Sportpaleis!

Geflankeerd door een mooie schare danseressen en dansers gaven Karen, Kristel en Kathleen afgelopen zaterdag en gisteren het beste van zichzelf tijdens 4 live-concerten in een uitverkocht Antwerps sportpaleis. De meisjes schitterden in een anderhalf uur durende wervelende show met een fantastisch decor en een prachtig klank- en lichtspel.

Het podium bestond uit een immens rond hellend vlak, inclusief catwalk. Bovenin was er in een reusachtige halve bol plaats voor een tienkoppig orkest onder leiding van Miguel Wiels. Het podium en de spectaculaire licht- en videoshow toverden het sportpaleis om in een echte Wereld van K3.

K3 oogt goed èn klinkt goed! Karen, Kristel en Kathleen gingen voor de volle honderd procent live en laveerden het hele publiek van het ene kippenvelmoment naar het andere. Alle hits die de meisjes in de afgelopen vijf jaar uitgebracht hebben, passeerden de revue. Ook de musicalhits uit Doornroosje en de 3 Biggetjes ontbraken niet.

K3 presenteerde ook een nieuw liedje: 'Kuma He', een nummer met Afrikaanse invloeden. 'Kuma Kumahe amo me amo me', klonk het in het refrein en dat moest je het publiek nauwelijks twee keer zeggen, want de duizenden aanwezigen brulden het feilloos mee. K3 had nog meer verassingen in petto, maar die verklappen we nog niet!

Op 22 & 23 oktober 2005 doen de meisjes van K3 dit live concert nog eens dunnetjes over in Ahoy' in Rotterdam voor de Nederlandse fans. Kaartverkoop start op 1 mei a.s. Maar eerst trekken de meisjes in april en mei nog naar Enschede, Den Bosch, Groningen en Amsterdam met hun show 'K3 de Wereld rond', die overigens compleet uitverkocht is. En natuurlijk ontbreken ze niet op het Studio 100 Zomerfestival op 24 & 25 juni in Ahoy' Rotterdam. Voor kaarten bel TopTicketLine: 0900-300.5555 (¤0,45 p.m.) of Nationale Theaterkassa: 0900-9203 (¤0,45 p.m.) of kijk op www.studio100.nl/www.k3.be
---



Ingezonden persbericht