Politie Limburg-Noord

Onderzoek vermist persoon (4)

Datum: 06-04-2005
Tijd bericht: 17:00
Plaats: Herkenbosch / St.Odiliënberg
De politieregio Limburg-Noord is nog bezig met het onderzoek nabij de Paarloweg in St. Odiliënberg nadat daar rond het middaguur het dode lichaam van de vermiste Tom van Erp werd aangetroffen. De technische recherche stelt momenteel een nader onderzoek in op deze vindplaats. Er zullen ook luchtfoto's worden gemaakt van de vindplaats en de situatie tussen de camping en de vindplaats. Er is besloten om een regionaal rechercheteam van 10 mensen te vormen die deze zaak verder gaat onderzoeken. Het is nog niet duidelijk wat er precies allemaal is gebeurd en evenmin is de doodsoorzaak vastgesteld. Er zijn nog teveel vraagtekens rondom het aantreffen van de vermiste jongeman. Er zal morgen sectie worden verricht op het lichaam waarna er mogelijk enkele deelonderzoeken plaatsvinden waarvan de uitslag even op zich kan laten wachten. Verder zullen er ook nog diverse mensen worden gehoord.

De politie is op zoek naar getuigen die de betreffende persoon na dinsdag 1:30 uur in de omgeving van Herkenbosch, Vlodrop of Sint Odiliënberg nog hebben gezien. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie Roerstreek via 0900-8844 (lokaal tarief).

De politie is op zoek naar getuigen of zij die meer informatie kunnen geven. Mogelijk zijn er mensen die de betreffende persoon na dinsdag 1:30 uur in de omgeving van Herkenbosch, Vlodrop of Sint Odiliënberg nog hebben gezien. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie Roerstreek via 0900-8844 (lokaal tarief).