Politie Limburg-Zuid

Automobilist mishandeld

Sittard-Geleen 06-04-2005 - Op maandagavond 4 april 2005 omstreeks 19.00 uur werd op de Jos Kleijnenlaan in Geleen een 51-jarige automobilist uit Sittard mishandeld door een bestuurder van een gele bromscooter. Het slachtoffer werd met een hoofdwond overgebracht naar het ziekenhuis.

De Sittardenaar zocht met zijn auto een parkeerplaats bij de flats aan de Jos Kleijnenlaan. In verband daarmee reed hij op zeker moment met zijn auto achteruit in de richting van de Van Akenstraat. Vermoedelijk heeft toen een bestuurder van een bromscooter voor de Sittardenaar moeten uitwijken. De bestuurder van die scooter was kennelijk kwaad en maakte zijn ongenoegen kenbaar door te claxonneren en met zijn armen te zwaaien.

Op de kruising van de Van Akenstraat en de Jos Klijnenlaan stapte de bestuurder van de bromscooter vervolgens af. Toen de Sittardenaar aan hem voorbijreed hoorde hij enkele harde klappen tegen zijn auto. Toen de man hierop uitstapte en verhaal wilde halen bij de bestuurder van de bromscooter, sloeg deze hem met zijn helm tegen zijn hoofd. Hierna vluchtte de bestuurder van de bromscooter. De politie zoekt getuigen.