Ingezonden persbericht


Persbericht ­ 6 april 2005

Gamevillage Shop komt met drastische prijsverlagingen voor diverse games

Utrecht, 6 april 2005 ­ De GameVillage Shop, onderdeel van de populaire gamesite Gamevillage, biedt sinds vorige week games aan tegen extreem lage prijzen. Wekelijks worden er nieuwe zeer scherpe aanbiedingen geplaatst van voornamelijk toptitels. De Gamevillage shop heeft zowel aanbiedingen van games die recent zijn uitgebracht als van games die nog op de markt moeten verschijnen. Van de laatste categorie games kan de koper een pre-order plaatsen; de game ligt dan vaak op releasedatum al op de deurmat.

"We merken dat gamers steeds meer prijsbewust gaan shoppen op het internet", aldus Maikel van Kampen, Shopmanager van de GameVillage Shop. "Om deze mensen tegemoet te komen zullen we regelmatig games aanbieden tegen zeer scherpe prijzen, die vaak de laagsten zullen zijn van Nederland. Gamers kunnen hiermee soms meer dan 10 euro besparen op de aankoop van een game".

Op de Gamevillage shop zijn de aanbiedingen overzichtelijk weergegeven in een aparte categorie, waarvan een aantal ook op de voorpagina zijn weergegeven. Zo is momenteel de game Splinter Cell 3: Chaos Theory in de aanbieding waarbij de prijs flink onder de adviesprijs zit. De consumentenadviesprijs is ¤ 59,99, terwijl de Gamevillage Shop de game voor ¤ 48,50 aanbiedt. Naast games die al in de winkels te verkrijgen zijn biedt de Gamevillage Shop ook pre-order aanbiedingen aan. Deze games zijn nog niet in de winkel te verkrijgen en zijn in de Gamevillage Shop tegen een sterk gereduceerde prijs te reserveren. Zo is de game Midnight Club 3 DUB Edition in de aanbieding. Deze game kost normaal ¤ 59,99 en is nu te verkrijgen voor slechts ¤ 47,50.

Over de Gamevillage shop
De GameVillage Shop bestaat uit diverse rubrieken waarin de bezoeker een keuze kan maken voor een bepaald spel. Deze spellen zijn voorzien van een korte omschrijving en een foto van de box waarin het spel wordt geleverd. Naast de spellen zelf kan in de shop ook hardware voor de spellen worden aangeschaft. Zo is het mogelijk te kiezen voor speciale speakersets, stuurwielen, controllers, netwerk adapters, spelcomputers en andere relevante hardware.

Elke week verschijnt op de voorpagina van de GameVillage Shop de "Game van de Week", een spel dat door GameVillage wordt aanbevolen. Daarnaast worden er wekelijks prijsvragen georganiseerd, waarbij iedereen kans maakt op prachtige prijzen zoals games, t-shirts en andere goodies.

Over Gamevillage
GameVillage is een informatieve en interactieve website over PC en video spellen. De site is onderverdeeld in drie rubrieken die elk een aparte doelgroep aanspreken. GameVillage Family richt zich op een zeer breed publiek van elke leeftijd dat normaal niet op de gangbare gamesites komt. De informatie over spellen is dan ook voor iedereen te begrijpen en wordt speciaal voor dit publiek zonder enig gamersjargon geschreven. In GameVillage Kidsgames wordt informatie gegeven over (educatieve) spellen voor kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 12 jaar. De informatie is bedoeld voor ouders met kinderen in deze leeftijd. Ouders vinden hierin onder andere terug voor welke leeftijden een spel geschikt is, of er geweld in zit en of het spel makkelijk op de computer te installeren is. In de derde rubriek, GameVillage Elitegamer, wordt de core gamer aangesproken met dagelijks gamenieuws, uitgebreide reviews, diepte interviews met de gaming industrie, columns van core gamers en andere a rtikelen die de fanatieke gamer aanspreken. GameVillage is met 360.000 unieke bezoekers per maand één van de grootste Nederlandstalige websites over PC en video spellen.

===========================================
Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht