Amsterdam RAI

negen-maanden-beurs 2005
27 sep 2004

TWINTIGSTE EDITIE NEGEN-MAANDEN-BEURS IN AMSTERDAM RAI: van 6 tot en met 10 april 2005.

Op 6 april 2005 is het weer zover: dan opent de negen-maanden-beurs zijn deuren. Het evenement geeft in 2005 voor de twintigste keer antwoord op alles wat te maken heeft met zwangerschap, babys en peuters. De negen-maanden-beurs wordt van 6 tot en met 10 april 2005 gehouden in Amsterdam RAI.

Het centrale thema van de beurs in 2005 is het begin van een lang leven.
Nicole Otterloo van Amsterdam RAI: Met het oog op de jubileumeditie van het evenement gaan we extra aandacht besteden aan zaken als het feest van de geboorte, kraamshowers, kinderpartijtjes, uitdelen op school en natuurlijk zijn ook kinder-cadeautjes veelvuldig terug te vinden op de beursvloer.
Ouders (in spe) kunnen zich tijdens de beurs door ruim honderd exposanten laten informeren en adviseren over belangrijke zaken als voeding, gezondheid, veiligheid in en om het huis, kinderopvang, verzorging en financiën. Voor het opdoen van nieuwe ideeën en natuurlijk voor het winkelen zijn er talrijke stands met kraamcadeautjes, kindvriendelijk en leerzaam speelgoed, de nieuwe zomermode voor moeder en kind en nog véél meer.

Service voor moeder en kind
De negen-maanden-beurs stelt de bezoekers in de gelegenheid om hun kroost in alle rust borstvoeding of andere voeding te geven in speciale voedingsruimtes. Het evenement voorziet ook in professionele kinderopvang. Daarnaast is er de Lego Speeltuin, waar kinderen onder andere met Lego en Duplo kunnen spelen. In de Verschoningsruimte is er de mogelijkheid om babys een schone luier te geven. Even relaxen met een versnapering kan op het negen-maanden-terras.

Babykamers
Evenals de voorgaande edities zijn tijdens de negen-maanden-beurs in 2005 dagelijks diverse modeshows te zien met de nieuwste zwangerschapskleding, badmode, lingerie en kinderkleding. Ook krijgen bezoekers op het Babykamerplein advies van stylisten en kunnen ze ideeën opdoen voor de babykamer thuis. Diverse workshops op de beursvloer maken het beursprogramma compleet.

Er is er nóg een jarig
Naast de negen-maanden-beurs heeft ook de Huishoudbeurs, die tegelijkertijd in Amsterdam RAI wordt gehouden, een feestje te vieren. Het grootste Nederlandse consumentenevenement in zijn soort viert in 2005 zijn zestigste editie en grijpt dit jubileum aan om groots uit te pakken. De Huishoudbeurs 2005 staat dan ook bol van optredens, shows, demonstraties, culinaire nieuwtjes, de jongste trends op het gebied van huis en tuin en de nieuwste mode.

Meer informatie over de negen-maanden-beurs is te vinden op www.negenmaandenbeurs.nl.

Amsterdam, september 2004

---

Noot voor de redactie,