Digitale Gemeente Houten

Kinderboerderij maakt plannen voor herinrichting

woensdag 6 april 2005 - Bron: Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten

De Stichting Kinderboerderij Houten staat in 2005 voor de opgave haar terrein opnieuw in te richten. Door de komst van de nieuwe buren -de in augustus 2004 geopende speeltuin- werd een deel van het terrein geruild met de buren.

Door deze veranderingen ligt een deel van het terrein nu feitelijk braak en moet een groot deel van het terrein opnieuw worden ingericht. Ook is er een noodzaak voor een goede ezel/ponystal met kippen/eendenhok.

Daarnaast moeten er in verband met de hygiëne paden aangelegd worden. De Kinderboerderij is op eigen kracht niet in staat alle noodzakelijke veranderingen tot een goed einde te brengen en is dan ook op zoek naar samenwerkingen met bedrijven en instellingen die hierin een bijdrage kunnen leveren.

Het Rabobank Coöperatiefonds ondersteunt financieel projecten met als doel bij te dragen aan het welzijn en de leefbaarheid van inwoners in het werkgebied.

Daarnaast is de Rabobank Kromme Rijn founder van het Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten, een netwerk van bedrijven en organisaties die maatschappelijk betrokken ondernemen willen initiëren, ontwikkelen en uitdragen en hierbij willen investeren in de kwaliteit van de samenleving.

Op informatieborden hangen achter glas verschillende fotos van alle dieren op de boerderij met daarbij de namen en geboortedata. Ook belangrijke nieuwsfeiten kunnen hierop vermeld worden.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2005 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).